Website:
In de afgelopen week zijn er zeer veel nieuwe reportages op de site geplaatst. Koken op school, de groepen 2 in de bakkerij en uitgebreide fotoreportages van alle sportdagen zijn maar een aantal van de vele nieuwe items. Veel kijk- en leesplezier.

Trapvaardig:
Volgende week zaal het schoolplein op loc. 821 diverse dagdelen worden gebruikt voor het ANWB-project “Trapvaardig”. Leerlingen uit de groepen 8 zullen op de fiets diverse parkoersen moeten afleggen. Met dit project wordt de fietsvaardigheid van de leerlingen op een speelse effectieve manier verbeterd.

Groepsindeling:
Vandaag krijgen de kinderen ook de groepsindeling voor het volgende cursusjaar mee.

Afscheidsavond groep 8:
In tegenstelling tot wat er in de Activiteitenkalender staat vermeld, wordt deze avond gehouden op maandag 3 juli a.s.

Belangrijke data:
Voor de komende periode zijn de volgende data van belang:
5 juni: Pinkstervakantie
20 juni: 10-minuten gesprekken op aanvraag
23 juni: zomerfeest kleuters
26 juni: musical groep 8 juf Monique/meester Jan
28 juni: musical groep 8 meester Micha
29 juni: musical groep 8 meester Jan Willem
Maandag 3 juli: afscheidsavond groepen 8 (de groepen 8 zijn ’s middags vrij)
5 juli: laatste schooldag groepen 8
6 juli: laatste schooldag overige groepen

10-minuten gesprekken:
Dinsdag 20 juni a.s. zijn er weer 10-minuten gesprekken. Voor de kinderen uit de groepen 3 t/m 7 betreft dit alleen gesprekken voor ouders die daar behoefte aan hebben. Dit geldt ook voor de leerlingen van de instroomgroepen die na de kerstvakantie op school zijn gekomen. Voor de groepen 2 zijn er voor alle ouders gesprekken. Voor de kinderen uit de groepen 1 en 8 zijn er geen gesprekken. De kinderen uit de groepen 5 t/m 7 krijgen hiervoor vandaag een brief mee en de ouders uit de lagere groepen hangen vanaf 12 juni a.s. intekenlijsten op de deur van het klaslokaal.

Kwijt:
Op locatie 821 is Vicky uit de klas van juf Ria/juf Adri haar spijkerjasje kwijt. Het betreft een gloednieuw jasje (maat 128) met drukknopen. Mocht u het jasje vinden dan kan dit bij de juf afgeleverd worden.

Blokfluiten:
Woensdag 31 mei is er open les. Dat betekent, dat ouders tijdens de les mogen komen kijken en luisteren. Het is meteen de laatste les van dit jaar. Op woensdag 7 juni worden de fluiten schoongemaakt. Voor alle leerlingen is dat tussen 12.30 en 14.00 uur. Als je een houten fluit hebt, moet je een schone (thee)doek meenemen.

Verjaardag juf Jos en juf Anita:
Op vrijdag 16 juni vieren juf Jos en juf Anita hun verjaardag met groep 4c in de Speeltuin Stadspolders. De kinderen worden in hun klaslokaal verwacht en ze mogen verkleed op school komen.
Na afloop van de ochtend kunnen de ouders/verzorgers hun kinderen om 12.00 bij de Speeltuin ophalen.

Verjaardag juffen:
Vrijdag 2 juni vieren juf Annienke, juf Alinde, juf Lies, juf Helene en juf Joyce hun verjaardag in de speeltuin. Uw kind mag die dag verkleed naar school komen. Het is de bedoeling dat uw kind om 12.00 uur bij de speeltuin wordt opgehaald.

Juf Tijmine:
Dinsdag 30 mei is de laatste werkdag van juf Tijmine. Zij gaat daarna met zwangerschapsverlof en zal tot de zomervakantie door juf Petra vervangen worden.

Schoonmaak materialen onderbouw:
Op maandag 26 of dinsdag 27 juni( afhankelijk van de schoonmaakavond) worden er weer materialen meegegeven om thuis schoon te maken. Het materiaal graag aan de lucht drogen of deppen aangezien de afbeelding er anders afgaat.
Wilt u die dag uw kind een stevige (plastic) tas meegeven en haar en/of hem om 12 uur in de klas ophalen. Wilt u het speelgoed weer z.s.m. meegeven. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Schoonmaakavond groepen 0,1 en 2:
Ook nu hebben we uw hulp hard nodig om de klassen schoon te maken.
Wie helpt? Dit gebeurt maandag 26 juni of dinsdag 27 juni a.s. Op de deur van de klas hangt er een intekenlijst met datum en tijd.

Verjaardag juf Fien en juf Esmé:
In de activiteitenkalender staat dat juf Fien en Esmé hun verjaardag vieren op 31 mei a.s. Dit wordt verplaatst naar woensdag 5 juli.

Terug naar Nieuwsbrieven 2005 - 2006. Terug naar Nieuwsbrieven 2005-2006.