Zending:
Voor de laatste keer is voor de “Straatkinderen in Brazilië” op locatie 196 de afgelopen weken een bedrag van € 139,05 opgehaald en op locatie 821 is dat een bedrag van € 118,73.
Alle gevers ontzettend bedankt!
Het volgend project, waar we voor gaan sparen is de “ vereniging Bartiméus”.
Meer nieuws hierover in de eerstvolgende nieuwsbrief.

Website:
Na de uitgebreide verslagen en de vele foto’s van het afgelopen schoolkamp is er wederom weer veel te beleven op de website. Het 15-jarig jubileum komt uitgebreid aan de orde. Bij de kidsspecial staan allemaal vragen, kleurplaten, spelletjes enz. die met dit feest te maken hebben. Naast de foto’s van de opname van de cd in de Berckenpoort van het Johan Frisolied krijg je na het zien van de foto’s van deze feestdag een goede indruk wat er op beide locaties deze dag allemaal is gebeurd. Wat een geweldige dag was dit en wat is de cd leuk geworden zeg! Zijn jullie ook zo benieuwd naar de droom van meester Eli? Lees dan eens zijn verhaal bij “Juffen en meesters”. We zouden haast vergeten dat de groepen 3 t/m 7 op schoolreis zijn geweest, maar de reportage hierover laat het je opnieuw beleven. Steeds meer ouders, leerlingen en oud-leerlingen plaatsen iets in het gastenboek. Leuk om te merken dat er veel zaken worden gewaardeerd. Tenslotte zijn we op zoek naar ouders die het leuk vinden om zo af en toe eens iets te maken voor de kidsspecial. Schroom niet en meld u aan bij juf Lies (loc. 196) of meester Jan (loc. 821).

Personeelsaangelegenheden:
Helaas is juf Adri nog niet zover dat zij na de herfstvakantie weer aan het werk kan. Gelukkig hebben we in juf Liesbeth goede vervanging.

Studiemiddag:
Maandag 7 november a.s. zijn de groepen 1 t/m 4 ’s middags vrij i.v.m. een studiemiddag.

Juf Atie/juf Janny:
Vanaf de herfstvakantie zal juf Atie op dinsdag, woensdag en donderdag voor de groep staan en juf Janny op maandag en vrijdag.

Hoofdluis:
Mocht u bij uw kind hoofdluis constateren, wilt u dat dan direct aan de groepsleerkracht doorgeven!

Op tijd!:
We verzoeken u vriendelijk doch dringend om ervoor te zorgen dat de kinderen op tijd in de klas zijn en dat de leerkrachten ook tijdig kunnen beginnen.

Schoolmelk:
De eerste schoolmelkdrinkdag na de herfstvakantie is maandag 24 oktober (direct na de vakantie).

Gevonden voorwerpen:
Donderdag 13 oktober a.s. worden op beide locaties de gevonden voorwerpen uitgestald. U kunt dan kijken of er spullen van uw kind(eren) bij zitten. De spullen worden daarna weggehaald.

Herfstvakantie:
Van 17 t/m 21 oktober is er geen school in verband met de herfstvakantie.

Terug naar Nieuwsbrieven 2005 - 2006. Terug naar Nieuwsbrieven 2005-2006.