Zending:
Op locatie 196 is deze week een bedrag van € 71,60 opgehaald en op locatie 821 is dat € 93,34. We willen alle gevers hartelijk danken!
Het zendingsgeld wordt tot en met februari opgehaald voor de Vereniging Bartiméus.
Wilt u meer weten, neem eens een kijkje op de website van de school.

Sint:
Hoera! Ook dit jaar zal Sint onze school weer bezoeken. Op 5 december zal hij rond 08.40 uur op locatie 196 arriveren en om 08.50 uur op locatie 821. De ouders zijn ook van harte welkom om bij de aankomst te komen kijken. Bij locatie 196 graag bij het fietspad en bij locatie 821 op de stoep, daar de kinderen op de lerarenparkeerplaats staan.

Kerstfeest:
De kleutergroepen vieren woensdag 21 december a.s. (met ouders/maximaal 2 personen per leerling) van 18.30 - 19.30 uur kerstfeest in hun eigen lokaal.
De groepen 3 t/m 8 vieren donderdag 22 december a.s. (zonder ouders) het kerstfeest ook in hun eigen lokaal. De groepen 3 en 4 van 19.00 - 20.00 uur en de groepen 5 t/m 8 van 19.15 tot 20.15 uur.

Verkeerssituatie:
Beste ouders,
De donkere dagen zijn echt weer aangebroken. We merken dat ‘s morgens en ’s middags inmiddels ook bij onze schoolgebouwen. Tot ongeveer 2 weken terug verliep alles vlekkeloos. Verreweg de meeste ouders brengen de kinderen te voet of met de fiets naar school. En bijna alle ouders die dat toch, om wat voor reden dan ook, met de auto deden, doen dat op de goede manier: auto op ruime afstand van school in daarvoor bestemde parkeervakken en een klein stukje lopen. Prima!! Mede daarvoor konden alle kinderen verkeersveilig naar school.
De laatste dagen is echter duidelijk een toename van het aantal auto’s zichtbaar. In veel gevallen ook nog eens op een zéér ongewenste manier die de verkeersveiligheid van ANDERMANS kinderen niet ten goede komt: schots en scheef, zo dicht mogelijk “neergegooide” auto’s met beslagen of geblindeerde ramen, achteruitrijdend tot op het fietspad, etc.
Kom op mensen, dat kan niet! Geef aan de kinderen ook, of misschien wel juist in het verkeer, het goede voorbeeld zodat ze allemaal veilig naar school kunnen gaan.
Ennuh…………als toevallig het licht van hun fiets kapot is dan weet Sint Nicolaas misschien nog wel een oplossing: een set nieuwe lampjes op batterijen of een reflecterend zichtbaarheidsvest vinden kids ook Vet Cool!
Mede namens de schoolleiding dank voor uw medewerking. Verkeersouderjfs@hetnet.nl

Belangrijke data:
5 december: Sinterklaasfeest (’s middags zijn alle groepen vrij).
21 december: Kerstvieringen kleutergroepen (’s avonds in de klas).
22 december: Kerstvieringen groep 3 t/m 8 (’s avonds in de klas).
23 december: Om 12.00 uur krijgen alle kinderen kerstvakantie.
12 januari: Voorlichtingsavond groepen 8 m.b.t. voortgezet onderwijs.
25 januari: ‘Open ochtend’ nieuwe leerlingen.

Terug naar Nieuwsbrieven 2005 - 2006. Terug naar Nieuwsbrieven 2005-2006.