Project:
Op locatie 821 is de afgelopen 2 weken het prachtig bedrag van € 153,00 opgehaald voor het Straatkinderen-project en op locatie 196 is dat 87,95 euro.

Dringende oproep!
De website van onze school is inmiddels een begrip geworden binnen en buiten de school. Vooral het regelmatig verversen met nieuwe reportages is nodig om onze website aantrekkelijk te houden voor de kijkers. Op dit moment bestaat de redactie uit 5 leden: Juf Anne-Marie (webmaster, maakt reportages en foto’s en kijkt alles na voordat het op de site verschijnt), Rob Ensink (verwerkt alle reportages in Dreamweaver en zorgt voor het uploaden naar de site), Pieter Hogenboom (technische ondersteuning) en Hanneke Krabbe en Marjolein Scherrenberg die helpen met het maken van reportages en foto’s. Marjolein gaat echter de school verlaten omdat zij in april naar Zeist verhuist en daarom heeft de redactie DRINGEND behoefte aan een nieuw redactielid.
Wat wordt er van zo iemand verwacht?
Een hoop humor en de zin om met z’n allen de website leuk en aantrekkelijk te houden. Technisch inzicht in hoe je een website bouwt is niet nodig. We hebben op school twee digitale camera’s die gebruikt worden bij de reportages, het leren omgaan met die camera’s is in een kwartiertje uitgelegd.
Vind je het leuk om af en toe een stukje te schrijven, heb je leuke ideeën voor de website en ben je niet bang om een camera in je handen te houden, reageer dan meteen(webmaster@johanfriso.nl)
We wachten met spanning af……..Het webteam.

Handdoeken:
Heeft u thuis handdoeken die u niet meer gebruikt? Op locatie 821 zijn we er erg blij mee! U mag ze inleveren bij Yvette.

Verjaardag:
Maandag 17 maart a.s. vieren juf Marjoke en juf Deanne hun verjaardag in de klas. Op deze dag mogen de kinderen van deze juffen verkleed naar school komen.

Groep 2 naar de bakker:
De groepen 2 krijgen weer hun jaarlijkse excursie naar de bakker. Als uw kind naar de bakker gaat, is het verstandig om oude kleren aan te trekken. Op de betreffende dagen worden de
kinderen van groep 1 in een andere groep opgevangen.
We zijn nog op zoek naar ouders die willen rijden; u kunt zich opgeven bij de klassenouder.
Het rooster ziet er als volgt uit:
donderdagmiddag 20 maart a.s.: gr. 2 juf Sandra/Francina en een gedeelte van juf Elsa/Ute.
dinsdagmiddag 25 maart a.s. : gr. 2 juf Fien/Janny en een gedeelte van juf Elsa/Ute.
donderdagmiddag 27 maart a.s.: gr. 2 juf Petra/Linda.
dinsdagmiddag 1 april a.s. : gr. 2 juf Ria/Jacqueline en een gedeelte van
juf Marjoke/Deanne.
donderdagmiddag 3 april a.s. : gr. 2 juf Atie/Adri en een gedeelte van juf Markjoke/Deanne.


Paasproject:
Vandaag (maandag 10 maart) wordt in alle groepen gestart met het Paasproject, dat dit jaar
als thema heeft “Samen opstaan en verder gaan”. Dit project wordt afgesloten met een paas-
maaltijd in de klassen op 17 april a.s.

Groepen 3 naar Weizigt:
Alle groepen 3 gaan binnenkort naar Weizigt. Zij brengen daar een bezoek aan Katrien de Kip en
Evert de Eend.
De groep van juf Simone gaat vanmiddag (10 maart) al (i.p.v. zwemmen). Op donderdag 13 maart gaat de groep van juf Wilma/Mieke ’s ochtends en de groep van meester Freddie ’s middags. Op maandag 17 maart gaat de groep van juf Ilonka/Lia ’s ochtends en de groep van juf Jos/Marjolijn ’s middags (i.p.v. zwemmen).
De kinderen die ’s ochtends gaan, moeten een rugzakje met eten en drinken meenemen.
De kinderen die ’s middags gaan moeten om 13.00 uur op school zijn en zijn om 15.30 uur weer
op school terug.

Zomerfeest kleuters:
Het thema van het zomerfeest is dit jaar “Pippi op bezoek bij de piraten”.

Ouderavond 23 april:
In tegenstelling tot wat er op de Activiteitenkalender staat, zal er die dag geen algemene ouderavond zijn. Vanuit de MR wordt bekeken hoe we in de toekomst tot een andere opzet van
deze avonden kunnen komen.

Zandbak:
Op locatie 196 gebeurt het regelmatig dat er kinderen op het groene zeil van de zandbak lopen
(met name jongere broertjes/zusjes bij het ophalen om 12.00 en 15.15 uur). We verzoeken u dringend om dit niet te laten doen, want het zeil gaat op die manier erg snel kapot.

Groepen 7 ‘Newtonles’:
De kinderen uit de groepen 7 krijgen deze week een ‘Newtonles’. Deze les vindt plaats in de ‘Newtonhoek’ van Koetshuis Weizigt. Ze mogen daar allerlei onderzoeken doen en proefjes uitvoeren en ze zullen het een en ander leren over natuurkundige begrippen.
Dinsdag 11 maart (9.00 – 10.15 uur): de groep van juf Ciska/Monique.
Dinsdag 11 maart (10.45 – 12.00 uur): de groep van juf Mathilde. Deze groep zal iets later terug zijn; de kinderen worden ’s middags weer om 13.30 uur op school verwacht.
Woensdag 12 maart (9.00 – 10.15 uur): de groep van juf Tineke.

Terug naar Archief Nieuwsbrieven 2002-2003. Terug naar Archief Nieuwsbrieven 2002-2003.