Project:
Voor het Straatkinderen-project wordt tot de Paasvakantie gespaard. Het bedrag van de afgelopen weken komt in de volgende nieuwsbrief.

Handdoeken:
Heeft u thuis handdoeken die u niet meer gebruikt? Ook op locatie 196 zouden we er erg blij mee zijn! U mag ze inleveren bij Drizz.

Verjaardag:
Woensdag 26 maart a.s. viert juf Gerda haar verjaardag in de klas. Op deze dag mogen de kinderen van deze juf verkleed naar school komen.

Juf Simone:
Afgelopen donderdag is juf Simone in het huwelijk getreden. In de Dordt Centraal van woensdag a.s. wordt hier enige aandacht aan besteed.

VKF-kampen:
Ook dit jaar worden in de zomervakantie weer de VKF-kampen georganiseerd. Aanmeldings-
formulieren zijn op beide locaties bij de administratie verkrijgbaar.

Speeltuin:
Zaterdag 29 maart a.s. is de Zomeropening van Speeltuin Stadspolders. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn er allerlei activiteiten. De toegang is deze dag gratis.

Geslaagd!:
De leerlingen uit groep 8 hebben onlangs EHBO-examen gedaan. We willen alle kinderen die geslaagd zijn van harte feliciteren! Dankzij de grandioze inzet van 6 vrijwilligers, die de lessen hebben gegeven, zijn de achtste groepers wijzer en vaardiger geworden.

Schoolreis:
De kinderen van de groepen 2 t/m 6 krijgen vandaag een brief mee met betrekking tot de schoolreis van het volgende cursusjaar.

Terug naar Archief Nieuwsbrieven 2002-2003. Terug naar Archief Nieuwsbrieven 2002-2003.