Afscheidsavond groep 8:
In tegenstelling tot wat in de activiteitenkalender staat vermeld zal de afscheidsavond van de groepen 8 op woensdag 2 juli 2003 gehouden worden.

Telefoonnummers:
Graag willen we aan de klassenouders van de onderbouw een lijst met de telefoonnummers van alle leerlingen uit hun groep geven (bijvoorbeeld om u te kunnen bellen, wanneer de kinderen i.v.m. ziekte van leerkrachten niet naar school kunnen komen.). Dit zou dan ook om de geheime nummers gaan. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat deze week aan de administratie doorgeven.

10-minuten gesprekken:
De leerlingen van de groepen 5 t/m 8 hebben hiervoor inmiddels een briefje meegekregen.
Voor de overige groepen geldt, dat er bij de lokalen lijsten hangen, waarop ingetekend kan worden.

5 december:
Op donderdag 5 december a.s. zijn alle groepen ’s middags vrij.

Boekentafel:
In de week van de 10-minuten gesprekken kunt u weer boeken bestellen. Van de omzet is 10 % bestemd voor de school. Hiervan zullen weer nieuwe boeken voor de school aangeschaft worden.

Schaatsen- en skeelerbeurs:
Op vrijdag 29 november a.s. van 14.45 uur tot 15.45 uur willen wij een schaatsen- en skeelerbeurs organiseren op locatie 821. U kunt hiervoor woensdag 27 november van 12.00 uur tot 12.30 uur en donderdag 28 november van 8.30 uur tot 9.00 uur schaatsen en skeelers inleveren in de lerarenkamers op beide locaties. Van de verkoopprijs is €1,25 voor de school.

Klassen- en schaduwouders:
Tijdens de informatie ochtend voor klassen- en schaduwouders (1 november jl.) is er o.a. een activiteitenlijstje uitgedeeld waarop de klassen- en schaduwouders aan kunnen geven aan welke activiteit(en) zij deel willen nemen.
Voor degene die dit lijstje nog niet hebben ingeleverd het verzoek dit voor 14 november a.s. alsnog te doen.

Geheugensteuntje broertjes/zusjesfoto:
Woensdag 13 november a.s. worden de broertjes/zusjesfoto’s gemaakt op locatie 821. Het is de bedoeling dat u zich aan de aangegeven tijd houdt (zie strookje), dus kom niet te vroeg en niet te laat.


Korting fietsonderdelen:
U kunt tegen inlevering van de betreffende kortingsbon ook deze maand nog 15 % korting
krijgen op fietsonderdelen bij de firma v. Eijnsbergen (winkelcentrum Bieshof).

(Zie nieuwsbrief 2)

Juf Yvonne:
We kunnen u gelukkig laten weten dat het met juf Yvonne langzaam de goede kant opgaat. Ze mag en kan inmiddels al kleine stukjes lopen en fietsen, al kost dat nog wel veel letterlijke pijn en moeite. We hopen dat ze tegen de kerstvakantie stukje bij beetje kan gaan reïntegreren.

Kerstballen:
Heeft u in de kast nog kerstballen/slingers liggen die u niet meer gaat gebruiken?
Zoekt u er een goede bestemming voor? Wij kunnen ze goed gebruiken voor het versieren van de kerstbomen die komen te staan in de openbare ruimtes van de school. Ook kunstkerstbomen die niet meer gebruikt worden zijn welkom.
Inleveren kan op beide locaties. Op 196 bij Maureen op de administratie en op 821 bij Yvette.
Alvast onze dank, de ouderraad. (voor vragen: bel Philine Lemkes 6213908).

Terug naar Archief Nieuwsbrieven 2002-2003. Terug naar Archief Nieuwsbrieven 2002-2003.