Project:
Op locatie 821 is de afgelopen 2 weken een bedrag van € 86,00 gespaard voor het Straatkinderen-project en van locatie 196 komt in de volgende nieuwsbrief.

Juf Marjoke/juf Deanne:
Alle ouders die hebben geholpen bij de voorbereiding van het huwelijk van juf Marjoke willen wij nogmaals heel hartelijk bedanken voor hun inzet. De kinderen (en ook juf Marjoke en haar man) hebben genoten van de hoeden, sluiers en bogen.

Juf Goosens:
Wat is het heerlijk om terug te kijken op zo’n afscheid, zoveel warmte en liefde van ouders, kinderen en collega’s.
Wat er die dag en de dagen ervoor ook georganiseerd was, alles was verrassend (en ik was zo bang voor een emotioneel afscheid, 33 jaar iets met plezier doen, laat je niet zo maar los).
En dan de post die ik later nog van ouders en collega’s kreeg; ’t hield niet op!
Bedankt allen die op 12 december 2002 voor mij onvergetelijk hebben gemaakt.
Hartelijke groeten van Otilly Goosens-van Renssen.

Telefoonnummer inspectie:
Het telefoonnummer van de inspectie van het onderwijs te Breda is gewijzigd in 076-5244477. Wilt u dit in uw Schoolgids veranderen?

Ouderochtenden groep 2:
Vanaf februari mogen de ouders (opa’s en oma’s) van de kinderen van groep 2 een dagdeel op visite komen. Bij elke groep komt er een lijst te hangen waarop u uw naam en het aantal personen kunt inschrijven.

Stage:
Vanaf februari zullen juf Deanne en juf Ute naast het lesgeven ook in hun eigen groep stage lopen i.v.m. specifieke opdrachten.

Studiemiddag:
Zoals ook in de Activiteitenkalender staat aangegeven, zijn de kinderen van de groepen 1, 2 en
3 donderdag 13 februari a.s. in verband met een studiemiddag ’s middags vrij.

Open morgen:
Op woensdag 12 februari a.s. wordt de jaarlijkse ‘open morgen’ gehouden i.v.m. de opgave van nieuwe leerlingen. De kinderen krijgen hierover vandaag een brief mee.

Verjaardag:
Op vrijdag 24 januari vieren juf Judith en juf Marjoleine hun verjaardag in de klas. De kinderen mogen deze dag verkleed naar school komen.


Schoonmaak materialen:
De groepen 3 willen, in tegenstelling tot vorige jaren, de materialen zoals bijvoorbeeld “de letterdozen” meegeven. We willen de materialen op vrijdag 24 januari meegeven om ze in het weekend schoon te maken en we verwachten de spullen op maandag 27 januari weer terug. Wilt u de kinderen op die vrijdag een plastic tas meegeven.

Locatie 821:
We verzoeken u en jullie vriendelijk om op het plein en het trottoir niet te fietsen. Tevens
wijzen we er nogmaals op dat de parkeerplaats tussen Groenland en ons gebouw onder schooltijd
als plein gebruikt wordt; parkeren onder schooltijd graag zover mogelijk naar achteren, in de
richting van Groenland.

Kunstmin:
Op woensdag 5 februari gaan de groepen 1/2 van juf Marjoke/Deanne en juf Marjoleine/Judith naar Schouwburg Kunstmin met de bus. Zij gaan daar de voorstelling Boerderijtoneel bekijken. Alles vindt plaats onder schooltijd, dus u kunt uw kind op de gewone tijd van school ophalen.

Ouderraad:
De ouderraad wil iedereen bedanken voor de kerstversieringen en bomen die we gekregen hebben om de school te versieren. Mede door al deze spullen zag de school er voor de kerst weer gezellig uit.

Lampionnenoptocht:
In navolging van de vorige nieuwsbrief volgen hier de details m.b.t. de lampionnenoptocht.
Datum: vrijdag 31 januari a.s. Start 19.00 uur tot ongeveer 20.15 uur.
Vertrek vanaf locatie 196.
Voor alle kinderen die van onze school meelopen en onderstaand strookje voor 24 januari a.s. inleveren bij hun juf of meester is er na afloop van de lampionnenoptocht op het schoolplein een lekkere oliebol.
In de week van de lampionnenoptocht worden de bonnetjes voor een gratis oliebol uitgedeeld in de klassen. Aan de hand van de ingeleverde strookjes worden de oliebollen besteld en om een gratis oliebol te krijgen, moet echt een bonnetje worden ingeleverd.
U kunt op de avond van de lampionnenoptocht ook een oliebol kopen. De oliebollen kosten dan 0,25 per stuk. Voor de ouders is er na afloop een lekker glaasje Glühwein te koop.

Klik HIER voor het strookje.

Terug naar Archief Nieuwsbrieven 2002-2003. Terug naar Archief Nieuwsbrieven 2002-2003.