Zendingsproject “Elim Home”:
Voor ons project in Zuid-Afrika is op beide locaties tot nu toe een bedrag van € 1387,10 opgehaald. Er wordt nu nog 1 week hiervoor gespaard en dan starten we met een nieuw project.

Websitenieuws:
Wist u dat er op onze schoolwebsite….
- een uitgebreide reportage is te vinden van de verjaardag van juf Gerda.
- een speciale nieuwe foto van meester Enrico is geplaatst met (of zonder) contactlenzen bij het onderdeel “personeel”.
- staat dat juf Klazien van groep ½ l.a.w.-routes loopt.
- bij het onderdeel “personeel” veel meer geheimen staan van juf Klazien.
- sinds kort hele sportieve foto’s staan van het korfbaltoernooi.
- bij het onderdeel “Pasen op school” naast een gedicht, veel kleurplaten en knutselwerkjes zelfs een rebus is te vinden.
- veel bezoekers komen, waardoor we al maanden regelmatig in de top 10 van de meest bezochte websites van basisscholen staan.
WIST U DAT WIJ hopen dat u ook bij die bezoekers behoort.

Pasen:
In verband met de Paasvieringen blijven alle kinderen donderdag 8 april a.s. tussen de middag op school en zijn alle groepen ’s middags om 13.30 uur uit.
De kinderen worden dinsdag 13 april a.s. weer om 8.30 uur op school verwacht.

Groepen 3 en 4:
Hoewel we met de groepsindeling nog lang niet rond zijn, kunnen we al wel meedelen dat we, om formatieve redenen, van de huidige vijf groepen 3 vier groepen 4 zullen maken en van de vijf groepen 4 vier groepen 5. Er is besloten om de groepen 3 van juf Lia/juf Ilonka en 4 van juf Petra/juf Helene op te delen. De betreffende ouders hebben hierover al een brief ontvangen.

Juf Wilma:
Vrijdag 16 april a.s. viert juf Wilma haar verjaardag in de klas. Dit is tevens de laatste werkdag van juf Wilma; zij gaat dan met zwangerschapsverlof. De kinderen mogen verkleed naar school komen.

Juf Dalina:
Ook vanaf deze plaats willen we juf Dalina en haar man feliciteren met de geboorte van hun dochter, Femke.

Juf Yvonne en meester Paul:
Vrijdag 2 april is juf Yvonne bevallen van een dochter, Laura. Vanaf deze plaats willen we haar, meester Paul en hun zonen feliciteren.


Verkeersexamen:
Woensdag 21 april a.s. is voor de leerlingen van de groepen 7 een spannende dag: zij krijgen dan hun theoretisch verkeersexamen. Veel succes!

Verjaardagen leerkrachten bovenbouw:
Donderdag 22 april a.s. vieren de leerkrachten van de bovenbouw hun verjaardag.

Circusvoorstelling:
Woensdagmiddag 14 april a.s. gaan groep 0/1 juf Mariëtte/juf Klazien naar de Pabo om naar een circusvoorstelling te kijken. Deze voorstelling wordt verzorgd door eerstejaars Pabostudenten. Wij vertrekken om 13.15 uur en als alles volgens plan verloopt, zijn wij om 15.00 uur terug op school.

Studie-ochtend 12 mei a.s.:
Woensdag 12 mei a.s. zijn de groepen 1 t/m 4 vrij in verband met een studie-ochtend van de leerkrachten.

Locatie 821:
In verband met een paarden-exterieurkeuring mag/kunt u op 14 april a.s. absoluut niet parkeren
op het terrein van het Wellant College.

Dramales:
Groep 0/1 van juf Els/juf Karina krijgt op dinsdagmiddag 6 april, 13 april en 20 april a.s. dramales. Deze lessen worden uitgevoerd door medewerkers van To-Be.

Verjaardag:
In tegenstelling tot wat er in de activiteitenkalender staat, viert juf Els haar verjaardag niet op 16 april, maar samen met juf Karina op 11 juni a.s.

Schoolvoetbal:
Woensdag 31 maart jl. hebben 12 jongensteam van onze school meegedaan met het schoolvoetbaltoernooi. 125 jongens uit de groepen 3 t/m 8 speelden onder het genot van een heerlijk zonnetje op de velden van sc Reeland, vv. OMC, vv EBOH en vv. Dubbeldam. Veel ouders, opa’s en oma’s, leerkrachten enz. hebben de verrichtingen van onze teams gevolgd. Aan het einde van de middag waren de uitslagen en standen van de teams bekend: 4 laatste plaatsen, 1 vierde plaats, 2 derde plaatsen, 1 tweede plaats en 4 eerste plaatsen. Alle teams en leiders gefeliciteerd met jullie behaalde plaatsen. Frisoteam 3, met leerlingen uit de groepen 7 en 8, zijn door hun eerste plaats geplaatst in de volgende ronde op woensdag 21 april. Woensdag 7 april is het de beurt aan de 6 meisjesteams. Ook de meisjes en hun begeleiders wensen we veel succes en vooral een sportieve middag toe.

Terug naar Nieuwsbrieven 2003-2004. Terug naar Nieuwsbrieven 2003-2004.