Zendingsproject:
Het bedrag van de Unicef Sponsorloop wordt nog geteld en in de volgende nieuwsbrief bekendgemaakt.
Het volgende project, waar wij voor sparen, is “Elim Home”. Dit is een tehuis voor verstandelijk en geestelijk gehandicapten in Zuid-Afrika. Het tehuis ligt op 200 kilometer van Kaapstad.
Dit project is in samenwerking met “Zeister Zendingsgenootschap”.

Kledingactie:
De kledingactie die is gehouden voor de herfstvakantie heeft een bedrag van € 376,05 opgeleverd.

Ontruimingsoefening:
In de week voor de herfstvakantie hebben we in beide gebouwen een ontruimingsoefening gehouden. Er zijn hierbij geen bijzonderheden naar voren gekomen.

10-minuten gesprekken (18 en 19 november):
Groep 5 t/m 8
De kinderen uit deze groepen hebben de betreffende brief afgelopen week meegekregen. Wilt u deze brief uiterlijk woensdag a.s. bij de leerkracht inleveren? U krijgt de definitieve uitnodiging donderdag 6 november a.s.
Groep 3 en 4
Vanaf vrijdag 7 november a.s. hangt er een intekenlijst op de deur van de lokalen.
Groep 2
Voor groep 2 zijn de 10-minuten gesprekken in november facultatief. Dit betekent dat de leerkracht u kan uitnodigen voor een gesprek of dat u (via de intekenlijst die vanaf 7 november a.s. op de deur van het lokaal hangt) doorgeeft zelf een gesprek te willen.
Groep 1
De ouders van de kinderen van groep 1 die in het afgelopen schooljaar in januari, februari, maart en april op school zijn gekomen, zijn aan de beurt voor de 10-minuten gesprekken. U kunt hiervoor vanaf 7 november a.s. intekenen op de betreffende lijsten.
De ouders van de overige kinderen uit de groepen 0/1 worden in maart uitgenodigd voor een 10-minuten gesprek.

Kijkdozenwedstrijd:
Groep 1/2 van de juffen Linda en Petra en groep 3 van de juffen Alinde en Francina hebben een prijs gewonnen met hun inzendingen voor een kijkdozenwedstrijd die het thema van de kinderboekenweek "Diep in het bos" had. Groep 3 won de 2e prijs en groep 1/2 won de 3e prijs. De 1e prijs ging naar de Julianaschool uit Krispijn. Aanstaande woensdag zal De Stem van Dordt er in de krant aandacht aan besteden en binnenkort komt er ook een stukje over op de website www.johanfriso.nl te staan.Strookjes Bobo, Okki, Taptoe, Hello You:

Wilt u vakantiespecials of halfjaarabonnementen bestellen van Bobo, Okki, Taptoe of Hello You, lever dan de strookjes uiterlijk vrijdag 7 november in. Wij zorgen er dan voor dat de kinderen op tijd hun vakantiespecials en tijdschriften krijgen!

Terug naar Nieuwsbrieven 2003-2004. Terug naar Nieuwsbrieven 2003-2004.