Zending:
Voor het zendingsproject “Pro Romi” is de afgelopen 4 weken op locatie 821 een bedrag van
€ 220,41 opgehaald. Het bedrag van locatie 196 is door omstandigheden niet bekend, maar komt in de volgende nieuwsbrief.

Geboren!:
Op 13 februari jl. is juf Marjoke van een zoon, Bram bevallen. Ook vanaf deze plaats de hartelijke felicitaties aan haar en haar man Ron!

10-minuten gesprekken:
Op maandag 21 en dinsdag 22 maart a.s. zijn er weer 10-minuten gesprekken.

Groep 0/1/2:
De ouders van de groep 0-kinderen die in oktober, november of december op school zijn gekomen en de ouders van alle groep 1-kinderen worden van harte uitgenodigd voor een 10-minuten gesprek. Vanaf maandag 14 maart a.s. hangen hiervoor intekenlijsten bij de lokalen.
De ouders van de groep 2-kinderen worden een volgende keer weer uitgenodigd.

Groep 3 en 4:
Vanaf maandag 14 maart a.s. hangen er intekenlijsten bij de lokalen. U kunt op deze lijsten zelf invullen wanneer u voor het betreffende 10-minuten gesprek wilt komen.

Groep 5 t/m 7:
De kinderen krijgen vandaag de brief mee, waarop u aan kunt geven naar welke avond uw voorkeur uitgaat.

GROEPEN 8:
Het wordt een drukke tijd voor de kinderen en leerkrachten van de groepen 8:
Schoolkeuzegesprekken: Deze gesprekken (waarin de definitieve schoolkeuze gemaakt wordt) zullen plaatsvinden op maandag 7 maart, dinsdag 8 maart en donderdag 10 maart. U krijgt nog bericht over wat u mee moet nemen en op welke dag het gesprek zal plaatsvinden.
Rapport : In verband met de schoolkeuzegesprekken krijgen de kinderen van groep 8 hun rapport iets later dan de andere groepen. De groep 8-ers zullen rond 1 april hun rapport ontvangen. Weizigt: In het Koetshuis van Weizigt gaan de kinderen de energietentoonstelling “Hé Watt-je” bezoeken. De groep van juf Ciska en juf Dalina gaat op donderdag 3 maart, de groep van meester Jan en juf Monique op dinsdag 8 maart en de groep van meester Dick-Jan op donderdag 10 maart. De tentoonstelling zal de hele middag duren en de kinderen worden op de fiets op school verwacht. Vindt u het leuk om mee te gaan, dan kunt u dit bij de leerkracht aangeven. Dramalessen: De woensdagen in maart zullen in het teken staan van drama (toneel). De kinderen krijgen les van een medewerker van ToBe). Iedere groep heeft 4 lessen van 1 uur. Ze zullen gegeven worden op 9, 16, 23 en 30 maart. De gymles voor de groep van meester Dick-Jan gaat gewoon door.

Groepen 8 's middags vrij:
In verband met de schoolkeuzegesprekken zijn de groepen 8 op maandag 7 maart a.s. 's middags vrij.

Gevraagd:
Wie heeft er gele wol? De kleutergroepen op locatie 196 kunnen dat goed gebruiken.
Alvast bedankt, de kleuterjuffen.

Groep 1-2 juf Petra/Linda:
Gezocht: uit de "Albert Heijn-serie" van Kikker, de knuffel: eend”.
Naar aanleiding van het thema Kikker is verliefd willen we de kinderen laten spelen met de figuren uit het verhaal. We hebben de serie knuffels compleet, maar we missen de knuffel van eend nog. Mogen wij die knuffel aan paar weken van u lenen? Er wordt wel mee gespeeld! Alvast bedankt.

Terug naar Nieuwsbrieven 2003-2004. Terug naar Nieuwsbrieven 2004-2005.