Zending:
Voor het zendingsproject “Pro Romi” is de afgelopen 2 weken op locatie 821 een bedrag van € 103,70 gespaard en op locatie 196 is dat een bedrag van € 41,00.

Zomerfeest:
Het duurt nog wel even maar toch zijn we er al over aan het denken…
HET ZOMERFEEST!!!
Dit jaar wordt het feest gehouden op vrijdag 24 juni van 9.00 uur tot 12.30 uur en het thema is: SPROOKJES.
Ga dus maar vast zoeken in je kledingkast of je verkleedkleren kunt vinden want je mag natuurlijk verkleed op school komen.

Groepen 3:
Bezoek kinderboerderij en dansproject ”WOESTE WILLEM”
In de week van 4 april zijn er twee bijzondere activiteiten gepland voor alle kinderen
van groep 3.
Iedere groep gaat 1 ochtend, tijdens schooltijd, met de bus naar de kinderboerderij om de les “Katrien de Kip en Evert de Eend” bij te wonen.
Maandag 4 april: Groep 3 juf Alinde en juf Helene.
Dinsdag 5 april: Groep 3 juf Lia en juf Ilonka.
Woensdag 6 april: Groep 3 juf Eleonora.
Donderdag 7 april: Groep3 juf Ute en juf Francina.
Vrijdag 8 april: Groep 3 meester Freddie en juf Esther.
Het eten en drinken wordt deze ochtend meegenomen naar de kinderboerderij.
Deze week staat ook het dansproject “Woeste Willem”op het programma. Deze lessen worden op woensdag en donderdag in het speellokaal van locatie 196 gehouden.
In verband met het overvolle programma deze week is er afgesproken dat de gymles deze week wordt overgeslagen.
De groep van juf Ute begint op woensdag dus gewoon op school en de kinderen uit de groep van juf Lia moeten gewoon op school opgehaald worden.

Groepen 5:
De groepen 5 krijgen van ToBe les in Braziliaanse percussie. Dit zal plaats vinden op de maandagen: 4, 11 en 25 april en op de donderdagen 7, 14 en 21 april.

Groep 1/2 Deanne/Liesbeth:
Donderdag 31 maart a.s. gaan de kinderen van de Elmerklas 's morgens met auto's naar een tuincentrum. De schooltijd is ongewijzigd.

Verjaardag juf Atie en juf Fien:
Op dinsdag 19 april a.s. vieren juf Atie en juf Fien hun verjaardag. De kinderen mogen op die dag verkleed naar school komen.

Kinderboerderij:
Maandagmorgen 11 april gaan de kinderen uit de groep van juf Atie/Fien met de bus naar de kinderboerderij. Wilt u uw kind oude kleren en oude schoenen of kaplaarzen aantrekken?

Vervanging juf Sandra:
Volgende week wordt juf S andra wederom aan haar hand geopereerd; zij zal hierdoor een paar weken uitgeschakeld zijn. Gedurende die periode staat juf Froukje op maandag en dinsdag voor de groep en juf Yvette Steijger op woensdag, donderdag en vrijdag.

Terug naar Nieuwsbrieven 2003-2004. Terug naar Nieuwsbrieven 2004-2005.