Zendingsproject:

Ons nieuwe project is een gezamenlijk project van de 4 scholen binnen onze vereniging t.w. Beatrixschool, Oranje Nassau, Julianaschool en Johan Frisoschool. Voor dit nieuwe project sparen we tot de herfstvakantie en het geld komt ten goede aan weeskinderen in Oeganda en Stichting De Hoop te Dordrecht. Op locatie 196 is hiervoor de afgelopen week een bedrag van 30 euro gespaard en op locatie 821 is dat 44,27 euro.

 

Informatie-avond: groep 1 t/m 8:

Maandag 6 september wordt de jaarlijkse informatie-avond voor ouders gehouden. U krijgt deze avond te horen wat er in de betreffende leerjaren gebeurt. Er zullen weer 2 rondes zijn, zodat u meerdere groepen kunt bezoeken.

De kleutergroepen zullen de 1 e ronde informatie geven en de 2 e ronde materiaal laten zien.

19.30 – 20.15 uur: 1 e ronde

20.15 – 20.45 uur: pauze (de koffie/thee staat klaar)

20.45 – 21.30 uur: 2 e ronde

U bent van harte welkom!!!!!!

 

Kledingactie:

De 1 e kledingactie komt er aan. Wij hopen dat u, samen met familie en buren, weer massaal gaat verzamelen. U kunt de zakken op vrijdag 10 september a.s., alleen ‘s ochtends tot 09.00 uur, inleveren bij de ingang van 196 en 821.

 

Schoolgids:

Helaas zijn de namen van juf Mariëtte en juf Klazien niet in de Schoolgids terecht gekomen. Ze horen natuurlijk op pagina 36 bij het onderdeel ‘leerkrachten onderbouw’ te staan.

 

Okki, Taptoe, etc.:

Zoals u misschien bij het lezen van de Schoolgids is opgevallen, worden dit jaar de folders van

Okki, Taptoe, etc. niet meer via school verspreid. Wilt u toch een abonnement voor uw kind, dan kunt u dit regelen via www.malmberg.nl/groepsladder/ . Alles loopt dan rechtstreeks tussen u en uitgeverij Malmberg.

 

Schoolkamp:

Woensdag 15 september a.s. vertrekken de groepen 8 voor 3 dagen naar Loon op Zand.

Als alles gaat zoals is gepland, zijn de kampverhalen vanaf woensdagavond 21.00 uur op de website te volgen.

 

Schoolfotograaf:

Zoals u in de activiteitenkalender kunt lezen, komt de schoolfotograaf dit jaar op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 september a.s. In de volgende nieuwsbrief kunt u lezen op welke dag de foto’s van uw kind(eren) genomen worden.

Op woensdagmiddag kunt u weer broertjes/zusjes-foto’s laten nemen; ook hierover volgt in de volgende nieuwsbrief meer informatie.

  

Schoolreis:

Donderdag 23 september a.s. gaan de groepen 3 t/m 7 op schoolreis (nadere informatie hierover krijgt u nog).

De groepen 1, 2 en 8 zijn die dag vrij.

 

Jantje Beton:

Ook dit jaar willen we weer meedoen met de actie van JANTJE BETON. Dat is een organisatie die kinderen helpt die het moeilijk hebben, zodat ze ook eens een dagje uit, op vakantie kunnen of lid van een club kunnen worden. Door loten te verkopen verdienen jullie geld voor deze kinderen, maar ook voor onze school! De helft van de opbrengst is nl. voor Jantje Beton, de andere helft is voor onze school. De groepen 5, 6, en 7 doen mee aan deze actie, die van 15-9 t/m 29-9 loopt. Op maandag 13 september krijgen de kinderen van deze groepen hierover een uitgebreide brief mee naar huis. De bedoeling is dat we 1x per 2 jaar deze loterij actie gaan doen. De opbrengst van dit jaar gaan we o.a. gebruiken om het buitenspeelmateriaal weer aan te vullen.

Kaartenactie:

Vorig schooljaar hebben de kinderen van de groepen 1t/m 4 meegedaan aan een kaartenactie rondom het thema feest. Door de jury waren 8 kindertekeningen geselecteerd waarvan ansichtkaarten gemaakt werden. De opbrengst van de verkoop van de kaarten was € 1650,-

waarvan € 850,- naar Doe Een Wens Stichting Nederland gegaan is en € 800,- naar de Johan Friso school. Het geld op school zal besteed worden om nieuwe cd- spelers te kunnen aanschaffen. De Doe Een Wens Stichting Nederland heeft de cheque persoonlijk door de kinderen overhandigd gekregen. Onlangs ontvingen we nog een bedankbrief van de stichting waarin dit stond:

Beleven wat leven is,

Even vergeten dat ik ziek ben,

Dat is mijn wens! “

Groepen 4: 

De groepen 4 gaan een bezoekje brengen aan het Weizigt. Zij zullen onder het thema "Draai je wijzer" verschillende onderzoekjes in de natuur doen.

De bus staat op tijd klaar voor vertrek en de kinderen zijn weer op tijd terug op school.

Groep juf Tijmine    dinsdag     7 september ‘s middags, de bus vertekt om 13.15 uur.

Groep juf Jos          maandag 13 september ‘s ochtends.

Groep juf Joyce      maandag 13 september ’s middags, de bus vertekt om 13.15 uur.

Groep juf Lies         dinsdag   14 september ‘s middags, de bus vertekt om 13.15 uur.

 

Terug naar Nieuwsbrieven 2003-2004. Terug naar Nieuwsbrieven 2004-2005.