Zendingsproject:

Op locatie 196 is voor het zendingsproject “Dromen verwezelijken, dichtbij en ver weg” een bedrag van 67 euro ontvangen en op locatie 821 is dit 74,88 euro.

Alle gevers weer erg bedankt!

Personeelsaangelegenheden:

Met ingang van vandaag (maandag 20 september) is juf Sandra weer aan het werk gegaan en mag Maureen (administratie) weer voor enkele uren per dag aan de slag.

Schoolfotograaf:

Het rooster van de schoolfotograaf ziet er als volgt uit:

Dinsdag 28 september op locatie 821: alle kleutergroepen, de groepen 7 en de groepen 8

Woensdag 29 september op locatie 821: alle groepen 5 en 6

Donderdag 30 september op locatie 196: alle groepen

Ook dit jaar kunnen er weer broertjes-/zusjesfoto’s gemaakt worden en wel op woensdagmiddag vanaf 12.30 uur in de personeelskamer van locatie 821. Vanaf vandaag kunt u (t/m maandag 27 september) hiervoor intekenen op de lijst bij de administratie op locatie 196. Hoewel we ervan uitgaan dat alles vlotter loopt dan vorig jaar, wijzen we u er vast op, dat er bij de broertjes-/zusjesfoto’s wachttijden kunnen ontstaan en dat dit met kleine kinderen vervelend voor u kan zijn.

Schoolreis:

Aanstaande donderdag is het dan zover: de schoolreis! Alle kinderen van de groepen 3 t/m 7 hebben een brief mee gekregen met informatie over die dag. Nog even de belangrijkste dingen:

* De kinderen van groep 1/2 en groep 8 zijn die dag vrij

* De kinderen van groep 3 t/m 7 moeten gewoon om half negen op school zijn.

* Groep 3/4 vertrekt vanaf 196, 5/6 en 7 van 821.

* De kinderen van groep 7 zijn pas rond 18.00u terug, de rest van de kinderen rond 17.00u.

* In de bus mag niet worden gegeten en gedronken.

We hopen natuurlijk op mooi weer, maar het is verstandig om regenkleding mee te nemen. Vergeet ook je lunchpakketje niet!
We wensen iedereen een hele leuke dag!

Adressenlijsten:

Vandaag krijgen alle kinderen de adressen-/telefoonlijst van hun groep mee.

Studiemiddag maandag 27 september:

In verband met een studiebijeenkomst zijn de groepen 4 t/m 8 deze middag vrij.

Ontruimingsoefening:

In de komende periode zal er op beide locaties weer een ontruimingsoefening gehouden worden. Kinderen, leerkrachten en BHV-ers worden dit keer niet nader over het geplande tijdstip geїnformeerd. Mocht u op het betreffende tijdstip in de school zijn, dan wordt u vriendelijk verzocht de instructies van de BHV-ers op te volgen.

Groep 1/2 juf Marjoke/juf Deanne:

Wij zijn voor onze klas op zoek naar een krijt-/magneetbord om te gebruiken als ‘schildersezel’. Heeft u er thuis één ongebruikt staan? Wij zouden er erg blij mee zijn.

Kinderboekenweek:

In verband met de komende kinderboekenweek van 6-16 oktober geven we aan uw kinderen alvast een folder mee met activiteiten van Schouwburg Kunstmin, Openbare Bibliotheek Dordrecht en de Dordtse Boekhandels, die diverse activiteiten op verschillende plaatsen in Dordrecht organiseren. Veel (lees)plezier toegewenst!

Terug naar Nieuwsbrieven 2003-2004. Terug naar Nieuwsbrieven 2004-2005.