Zending:
De afgelopen weken is op locatie 196 voor de schoenendoosactie een bedrag van € 62,00 opgehaald en op locatie 821 is dat een bedrag van € 106,69.
Op 15 december a.s. willen we de dozen wegbrengen naar het grote verzamelpunt in Zevenhuizen.

Personeelsaangelegenheden:
Na de kerstvakantie starten we op locatie 821 (tegenover het lokaal van juf Gerda) een nieuwe kleutergroep. Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Silvana Buijs voor de groep en op donderdag en vrijdag juf Froukje.

Na de kerstvakantie gaat juf Mathilde met zwangerschapsverlof en zal juf Marit haar taken overnemen. Twee weken later gaat ook juf Marjoke met zwangerschapsverlof. Juf Deanne zal dan een dag meer gaan werken en op woensdag en donderdag staat juf Liesbeth Barendregt voor de groep.

Verkeerssituatie:
Vorige week hebben de kinderen, namens de MR, een brief meegekregen betreffende de verkeerssituatie op locatie 821. Hierin hebben we een oproep gedaan om mensen te zoeken die de verkeersbewegingen van de kinderen kunnen sturen om de verkeerssituatie zo veilig mogelijk te maken. Helaas hebben wij zo weinig reacties ontvangen dat er geen mogelijkheid is een schema op te stellen. Omdat wij de veiligheid van onze kinderen een belangrijk punt vinden, plaatsen we wederom een oproep. Wij zoeken mensen die 1 of meerdere malen per week kunnen posten bij de school tijdens het komen en gaan van de kinderen om op die manier de situatie zo veilig mogelijk te maken. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Maureen op telefoonnummer 078-6213144 (uiterlijk a.s. woensdag).
Bij dezen alvast hartelijk dank voor uw inzet en betrokkenheid.

Groep1/2 juf Klazien/Liesbeth:

  • Deze week mogen de kinderen dennenappels verven voor de kerstboom. Maar we hebben nog niet voor iedereen een dennenappel. Hebt u er nog thuis liggen? Wij kunnen ze goed gebruiken.
  • Volgende week mogen de kinderen een kaars met was versieren. Kunt u uw kind een witte stompkaars van ongeveer 15 of 20 centimeter meegeven naar school?

Gevonden voorwerpen:
Deze week liggen op donderdag en vrijdag op locatie 196 de gevonden voorwerpen weer uitgestald (beneden, naast het lokaal van juf Erna/ juf Roelie).

Geld boekentafel:
Als u boeken heeft gekregen, wilt u dan het boekengeld voor a.s. woensdag inleveren bij de leerkracht!

Terug naar Nieuwsbrieven 2003-2004. Terug naar Nieuwsbrieven 2004-2005.