Zending:
De schoenendoosactie is afgesloten!!! Op woensdagmiddag 15 december zijn 2 leden van de zendingscommissie met twee auto's vol leuk versierde schoenendozen naar Zevenhuizen gereden. Totaal hebben we van onze school 211 dozen ingeleverd en ook het geld voor de verzendkosten afgegeven, ruim 1000 Euro. Heel hartelijk bedankt allemaal!

Ter plaatse hebben we kunnen zien hoe de dozen gecontroleerd worden en evt. nog aangevuld. "Onze " dozen gaan een heel verre reis maken, helemaal naar Pakistan.

Onze nieuwe project is voor Roemenië, dus we gaan gewoon door met sparen.

Groep 3:
Aanstaande woensdag 22 december gaan de groepen 3 niet naar de gym i.v.m. het oefenen van de Kerstviering die ochtend. Donderdag 23 december mogen de kinderen een spel of speelgoed meenemen.

Collecte kerstviering:
Tijdens de kerstvieringen in de groepen 1t/m 8 zal er gecollecteerd worden voor het Koningin Wilhelmina Fonds, ter nagedachtenis aan juf Marjoleine Breedveld.

Kerstviering kleutergroepen:
Het kerstfeest van deze groepen vindt dit jaar plaats in de Kandelaarkerk.
Voor de groepen van 196 is het feest op dinsdagavond 21 december 2004 van 18.45 - 19.30 uur. Voor de groepen van 821 op woensdagavond 22 december van 18.00 - 18.45 uur.
Op dinsdagmiddag 21 december zijn alle kleuter groepen vrij i.v.m. de voorbereidingen. Om deze viering goed te laten verlopen gaan alle kleutergroepen op dinsdagmorgen 21 december in de Kandelaarkerk oefenen.
De kinderen van juf Sandra, Ria, Atie, Marjoke en Gerda worden om 08.30 uur in de kerk (achter de woontoren bij winkelcentrum de Bieshof) verwacht en lopen na het oefenen terug naar school, waar u uw kind op de gewone tijd kunt ophalen. De kinderen van juf Wilma, Roelie ,Klazien ,Judith ,Esmé en Linda gaan in de loop van de ochtend lopend naar de kerk. Hier kunt u uw kind om 11.45 uur ophalen.

Kerstviering middenbouwgroepen:
De kerstviering van de groepen 3 t/m 5 zal a.s. woensdagavond 22 december in de Kandelaarkerk plaatsvinden. De kerk is open vanaf 19.15u en de viering begint om 19.30u en zal rond 20.30u afgelopen zijn. Vanwege de beperkte ruimte in de kerk kunnen hierbij alleen de kinderen aanwezig zijn. Aan het begin van de dienst zal er gecollecteerd worden.
Woensdagmorgen zullen de kinderen oefenen in de kerk.

Kerstviering bovenbouwgroepen:
Het stond ook al in de vorige nieuwsbrief, maar toch even voor de zekerheid:
Op woensdagavond 22 december vieren alle bovenbouwgroepen kerstfeest van 19.30u – 20.30u. De groepen 6 in de gemeenschappelijke ruimte op locatie 821 en de groepen 7 in het speellokaal op deze locatie. De groepen 8 wijken uit naar de gemeenschappelijke ruimte van locatie 196, maar houden wel dezelfde tijden aan.

Website:
De internetprovider voor het onderwijs, NLTree, stopt per 1-1-2005 met haar activiteiten. Vooruitlopend daarop, is onze school nu al overgegaan naar een nieuwe provider. Deze overgang gaf helaas enige technische problemen, waardoor de website vorige week enkele dagen niet bereikbaar was. Onze excuses daarvoor. Inmiddels staan er weer diverse reportages op de site. Vele kleur- en knutselplaten die zijn ingeleverd m.b.t. de geboorte van Casper hebben ook een mooi plaatsje gekregen op de site. De winnaars zijn afgelopen week bekend gemaakt en de reportage met foto’s volgt snel. Ouders vinden het vaak leuk als hun kind(eren) op een foto staan. Bij het kabouterpad, schoen zetten en de Sint is de kans heel groot dat uw kind erop staat. Wil je een mooi kerstverhaal lezen of iets moois maken voor Kerst? Kijk dan bij Kids Specials! Veel plezier met lezen, spelen, knutselen, speuren en kijken op www.johanfriso.nl.

Informatieavond groep 8:
Op woensdag 12 januari vindt er voor de ouders van de leerlingen in groep 8 een informatieavond plaats over het voortgezet onderwijs. Uitgelegd wordt hoe het voortgezet onderwijs op dit moment in elkaar zit. Ook wordt er aandacht besteed aan de Cito-toets en aan de advisering. We beginnen om 20.00 uur in de mediatheek van 821.

Jantje Beton:
De opbrengst van Jantje Beton is € 1.760,02. Ongeveer de helft van de opbrengst gaat gebruikt worden om dit schooljaar het buiten-speelgoed aan te vullen. De andere helft wordt apart gezet en krijgt volgend schooljaar een bestemming. We willen de kinderen bedanken dat jullie zo goed je best gedaan hebben. Doordat de formulieren zo netjes ingevuld waren en er voornamelijk papiergeld in de enveloppen zat, kon de ouderraad het vlot verwerken. Bedankt!

Sportactiviteiten in de kerstvakantie:
Zelfs in schoolvakanties worden sportieve evenementen georganiseerd. Op maandag 27 december wordt in het Tafeltenniscentrum op het sportpark Corridor (aan de Recklinghauseweg in de Stadspolders) een tafeltennistoernooi gehouden waaraan 17 kinderen van onze school meedoen. Als u ze wilt aanmoedigen bent u vanaf 10.00u van harte welkom!
De dag hierna, dus op dinsdag 28 december gaan 25 kinderen meedoen aan het basketbaltoernooi in sporthal Sterrenburg aan de Karel Lotsyweg. De eerste wedstrijd die onze school speelt is al meteen om 9.00u!! We zorgen ervoor dat de kinderen goed voorbereid aan de slag kunnen, want aanstaande vrijdag (24 december) geeft oud-international Marco de Waard van 14.00u - 16.00u een heuse basketbalclinic in de spelzalen van Het Palet. Uiteraard worden alle kinderen die meedoen aan het basketbaltoernooi dan verwacht maarre ... ze kunnen ook wel wat aanmoediging gebruiken!!

Verjaardag:
In de kerstvakantie is juf Annienke jarig en zij wil dit graag vrijdag 14 januari vieren. De kinderen mogen die dag verkleed en met 'rare' haren naar school komen voor een 'rare-harendag'.

Groep 3 meester Freddie:
Na de kerstvakantie zal juf Esther v.d. Schoot voortaan op woensdag voor deze groep staan.

Kerstvakantie:
Donderdag 23 december a.s. krijgen alle kinderen om 15.15 uur kerstvakantie.

Terug naar Nieuwsbrieven 2003-2004. Terug naar Nieuwsbrieven 2004-2005.