Zending:
Voor het project “Bamenda” is de afgelopen weken op locatie 196 het mooie bedrag van € 110,07 opgehaald en op locatie 821 is dat € 103,58. Alle gevers willen we namens Bamenda hartelijk bedanken. We hopen tot de paasvakantie dit doel nog te ondersteunen. Voor uitgebreide informatie over de bestemming van het zendingsgeld kunt u kijken op de website van de school.

Invallers gezocht !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
Helaas beginnen we langzamerhand door ons bestand aan invallers heen te geraken en vandaar deze oproep. Bent u bevoegd om voor de klas te staan en u zou wel bij ons op de Friso in willen vallen, dan horen we dat graag. Mocht u andere mensen kennen die dit wel willen, dan worden we graag getipt. Voor de zekerheid voegen we hieraan toe, dat het dus echt leuk is om bij ons te werken!

Studiemiddag groepen 4 donderdagmiddag 1 maart a.s.:
In verband met een studiemiddag van de leerkrachten zijn de kinderen van de groepen 4
op donderdag 1 maart a.s. ’s middags vrij.

Spreekuur Schoolmaatschappelijk werk:
Zoals u elders in deze nieuwsbrief kunt lezen, gaan wij op school starten met een inloopspreekuur schoolmaatschappelijk werk. Dit spreekuur is voor leerkrachten, ouders en leerlingen van beide locaties bestemd. Omdat we op locatie 821 een geschikte gespreksruimte hebben, zal het spreekuur daar plaatsvinden. Van 15.00 uur tot 16.00 uur zal onze schoolmaatschappelijk werkster haar spreekuur houden in de gesprekskamer op de begane grond (schuin tegenover de personeelskamer).
De data van het spreekuur zijn:
1 maart, 12 april, 10 mei, 7 juni 5 juli.

10-minuten gesprekken:
Op dinsdag 20 en woensdag 21 maart a.s. zijn er weer 10-minuten gesprekken. 

Groep 0/1/2:
De ouders van de groep 0-kinderen die in oktober, november of december op school zijn gekomen en de ouders van alle groep 1-kinderen worden van harte uitgenodigd voor een 10-minuten gesprek. Vanaf maandag 12 maart a.s. hangen hiervoor intekenlijsten bij de lokalen.
De ouders van de groep 2- kinderen worden de volgende keer weer uitgenodigd.

Groep 3 en 4:
Vanaf maandag 12 maart a.s. hangen er intekenlijsten bij de lokalen. U kunt op deze lijsten zelf invullen wanneer u voor het betreffende 10-minuten gesprek wilt komen.

Groep 5 t/m 7:
De kinderen krijgen vandaag de brief mee, waarop u aan kunt geven welk moment u het beste schikt.

EHBO:
De examendata voor de 4 groepen 8 voor het jeugd A EHBO-diploma zijn bekend. Het spits wordt afgebeten door de groep van meester Jan Willem op maandag 5 maart a.s. Op woensdag 7 maart volgt de groep van meester Micha, maandag 12 maart de groep van juf Monique/meester Jan en dinsdag 13 maart a.s. is de groep van juf Sandy/juf Mandy als laatste aan de beurt. Alle kinderen hebben enkele maanden o.l.v. 9 enthousiaste vrijwilligers hard gewerkt om aan dit examen mee te mogen doen. Succes allen!

Groepen 3 naar Weizigt:
Alle groepen 3 gaan na de vakantie naar Weizigt om de lessen over Katrien de kip en Evert de eend te volgen.
Wij gaan er met de bus naar toe:
Groep 3 Eleonora/Wilma gaat op 2 maart,
Groep 3 Judith gaat op 6 maart,
Groep 3 Ute/Francina gaat op 7 maart,
Groep 3 Linda/Klazien gaat op 8 maart,
Groep 3 Esther/Froukje gaat op 9 maart
Wij gaan om 09.00 uur weg en zijn om 11.30 uur weer terug. De kinderen moeten hun eten en drinken in een rugzakje mee nemen.

Terug naar Nieuwsbrieven 2005 - 2006. Terug naar Nieuwsbrieven 2006-2007.