Beste ouders,

Project:

Op locatie 196 is voor RoemeniŽ de afgelopen weken een bedrag van fl. 90,05 opgehaald en voor Jamaica/Suriname een bedrag van fl. 43,10 en op locatie 821 is dat voor RoemeniŽ fl. 23,50 en voor Jamaica/Suriname fl. 142,50. Er wordt nog een week gespaard door onderbouw en bovenbouw voor het project in Jamaica en Suriname, dus laten we proberen nog een klein eindsprintje te maken zodat we een mooi bedrag over kunnen maken naar het Zeister Zendingsgenootschap.

Schoolvoetbal:

Door de overvloedige regenval kon het schoolvoetbal van woensdag 4 april helaas niet doorgaan. Dit heeft de volgende consequenties. Het hele schema schuift 1 week op. De teams van groep 3 en 4 spelen nu op 11 april bij V.V.RCD. Het team van groep 7 van Dhr. Roozendaal (half veld) speelt op 11 april bij V.V.Dubbeldam. De elftallen van groep 7 en 7 van de heren Vroegop en Verbeek spelen op 11 april bij V.V.Oranje-Wit. De teams van groep 5 en 6 spelen dus ook een week later en wel op 18 april bij V.V.Dubbeldam. Nu kan het gebeuren dat er kinderen zijn die verhinderd zijn. Meld dit dan zo snel mogelijk bij de begeleider van je team. Het tel. nr. staat op de brief die je gekregen hebt. Als er begeleiders zijn die verhinderd zijn, laat mij dit dan zo snel mogelijk weten dan kan ik wat anders regelen. Mieke Buytenhek 6166722. 8 kinderen hebben afgelopen zaterdag niet mee kunnen doen aan de atletiekwedstrijden. Bij de gemeente waren ze vergeten om jullie in te delen. De sportcommissie vindt het heel vervelend voor jullie, maar wij konden er echt niets aan doen. Volgend jaar beter.

Pasen:

Donderdag 12 april vieren we samen met de kinderen het paasfeest in de klas. Tussen de middag krijgen alle kinderen een Paasbuffet aangeboden door de ouderraad. U begrijpt dat we deze dag met een aangepast rooster werken. Iedereen komt gewoon om half 9 op school. De groepen 1 t/m. 4 gaan om 12.30u naar huis en de groepen 5 t/m. 8 zijn om 13.30 uit. Heeft uw kind een dieet wat niet bekend is bij de groepsleerkracht, wilt u dat dan alsnog even doorgeven.

 

 

Terug naar Nieuwsbrieven Archief. Terug naar Nieuwsbrieven Archief.