Uitslag van de webstrijdprijsvraag.

 

13 pakken chocola, 83 bekers koffie, 14 tompouces, 32 rimpels, 43 blauwe plekken en 382 zweetdruppels. Dat heeft het de jury gekost om tot een uitslag van de webstrijdprijsvraag te komen.

Jullie hebben massaal gereageerd op de prijsvraag! Helaas kon niet iedereen winnen…… De winnaars hebben hun prijs inmiddels in ontvangst kunnen nemen. Iedereen kreeg een cadeaubon van 25 gulden en een muismat.
Voor de onderbouw waren dat Tim uit groep 0/1 van Juf Gerda en Celine uit groep 4 van juf Lies.
Voor de bovenbouw waren dat Marissa uit groep 5 van Juf Helene en Debbie uit groep 7 van Meester Enrico. Gefeliciteerd allemaal!

 

De winnaars:

 

 

 

 

 

 

 

 

Celine was apetrots op haar prijs en ging direct de klas rond om haar prijs aan iedereen te laten zien. De klas heeft haar zelfs toegezongen!

 

Marissa had als zin gemaakt: "Ik vind het te gek omdat nu heel de wereld kan zien hoe leuk onze school is."
Hier hoeven wij niets meer aan toe te voegen. Helemaal waar Marissa! Gefeliciteerd!

 

 

Debbie had als zin gemaakt: "Ik vind het te gek omdat ik niet meer met nieuwsbrieven enz. hoef te slepen want mijn ouders kunnen de website raadplegen." Oeps, vergat je dat wel eens Debbie? In ieder geval win je er wel een leuke prijs mee! Ook jij van harte gefeliciteerd!

 

 

Tim was helaas al op vakantie toen wij zijn prijs wilden uitreiken. Daarom een foto van zijn stoeltje en van zijn tekening.

 


Terug naar Reportage 2001. Terug naar Reportage 2001.