Leuk korfbaltoernooi in de zaal!

Zaterdag 30 maart hebben wij, de Johan Friso School, met veel plezier meegedaan aan het zaalkorfbaltoernooi, dat gespeeld werd in de hal van Oranje Wit. We kregen van onze school een mooi sporttenue te leen (wit met blauw) en we hebben daardoor nog meer ons best gedaan.

Wie deden er mee?
In totaal hebben 23 teams - afkomstig van 5 verschillende scholen - meegedaan. Onze school was met 6 teams aanwezig. De wedstrijden werden gespeeld op 4 velden. Ieder team heeft 5 keer gespeeld. In totaal zijn er wel 60 partijen gespeeld. Na 10 minuten spelen, werden er afsluitend gedurende 3 minuten strafworpen genomen.

Alleen maar winnaars
Team 1 van de Johan Friso School heeft alle wedstrijden gewonnen. Zij werden daarmee winnaar van poule 1. Goed gedaan Leon, Wouter, Lisanne en Eva uit groep 4. Voor de meeste kinderen was meedoen belangrijker dan winnen. De teams van vader Smaal en moeder Gerritsen hebben ook tegen elkaar gespeeld. Eindstand 0-0. En de strafworpen eindigden ook gelijk (2-2).

Ouders bedankt
Leuk trouwens dat er zoveel ouders kwamen kijken. En juf Rianne en Anita hebben we ook nog gezien. Bedankt vaders en moeders die onze teams wilden coachen (vader Nanninga, Smaal en Roosendaal en moeder Molenhuis, Gerritsen en Leijs). Van Oranje Wit kregen de kinderen allemaal een herinneringsvaantje.

 

Straks weer op het veld
Op woensdag 15 mei kunt u ons weer zien, maar dan op het veld. Waar precies is nog niet bekend. De groepen 5 t/m 8 doen ook mee. Er hebben zich in totaal 50 kinderen opgegeven, verdeeld over 8 teams. We hopen dat er weer veel ouders zijn, die willen helpen. Want een goede coach is het halve werk.

 

 

 

Namens de kinderen uit groep 3 en 4,
De Sportcommissie Johan Friso School.

Terug naar Reportages 2001 - 2002. Terug naar Reportages 2001 - 2002.