Pasen 2002

Een jaar geleden maakten wij voor het eerst (paas)foto's voor de website van onze school. De website was toen nog onder constructie maar wij wilden bij de presentatie in juni 2001 al verschillende reportages kunnen laten zien. Toen we voor het eerst door de school liepen met de digitale camera was alles nog vreemd. "Wil ik dat wel," zag je sommige leerkrachten denken, kinderen doken soms weg achter hun tafel, anderen vroegen zich af wanneer de (digitale!) foto's klaar waren en wij waren zelf in het begin ook niet echt handig met het stukje techniek. Hoe anders is het nu, bij het maken van de paasfoto's van dit jaar.


Kinderen roepen soms meteen "Mag ik mag ik," leerkrachten zijn inmiddels volledig gewend aan ons bezoek en tippen ons soms voor de gekste dingen ("die moet je even op de foto zetten, hij heeft z'n shirt verkeerd om aan"). Kinderen vragen nu meteen wanneer "het er op komt."


 

Het is duidelijk: de website hoort er helemaal bij. Gelukkig maar, voor ouders is het maar wát leuk om te zien hoe je kind Pasen heeft gevierd in de klas. En voor kinderen is het leuk om zichzelf te zien of hun broertjes of zusjes.
Kijk dus snel naar de paasfoto's!

Klik HIER voor de paasfoto's.

 

 

Terug naar Reportages 2001 - 2002. Terug naar Reportages 2001 - 2002.