Rommelpieten

"O kom er eens kijken……"

Op dinsdag 27 november was het weer zover. Alle kinderen mochten hun schoen op school zetten en er werd massaal gesleept met oude versleten schoenen, gympies en regenlaarzen. Na een nacht onrustig slapen was het wederom een verrassing wat de Sint zou hebben gebracht. Ook dit jaar liep dit uit op totale chaos. Sint bleek zijn rommelpieten op de school afgestuurd te hebben met als speciale opdracht: "leef je lekker uit" en dat was niet teveel gezegd. Juf Ria schrok zich een hoedje van haar klas.

 

Ze had de boel dinsdag netjes achtergelaten en niet alleen alle kasten bleken leeggegooid maar Piet had ook nog overal zijn handtekening gezet. Meester Jan miste zijn schoenen, hij had voor de zekerheid dit jaar twéé schoenen neergezet. Vorig jaar bleken de Pietjes hem "vergeten" te zijn. In sommige klassen waren alle stoelen verdwenen.

 

 

 

In andere klassen waren de schoenen verdwenen. Kortom: totale chaos.Uiteindelijk kwam alles toch nog goed. In de onderbouw kregen alle kinderen een dierenstempeltje, in de bovenbouw boter-kaas-en-eieren.

 

 


Klik HIER voor het fotoverslag!

Terug naar Reportages 2001 - 2002. Terug naar Reportages 2001 - 2002.