Sinterklaas op school

 

De spanning was op de gezichten van de kinderen te lezen toen zij op school aankwamen op woensdag 5 december. De Sint zou langskomen, maar wat zou hij dit jaar meebrengen? Een heuse Pietenband wachtte kinderen en ouders op. De Sint kwam dit maal per paard en wagen aan en werd verwelkomd door Meester van de Loosdrecht. Daarna volgde een bezoek aan alle kinderen.


Ook in de klassen werd er volop feestgevierd. Meester Freddie probeerde met de kinderen alsnog een Pietendiploma te halen, bij Juf Rianne waren alle cadeautjes verstopt, Juf Marjo had kruidnoten (of waren het pepernoten?) gebakken met de kinderen, Meester Jan en Juf Dalina deden een soort ganzenbord, Meester Dick-Jan zat in een klas vol zelfgemaakte maskers, en juf Helene had ballonnen aan het plafond hangen met de namen van de kinderen erin.

Een leerling mocht een ballon kapot prikken en de naam van het kind die daaruit viel, mocht zijn of haar cadeautje openmaken. Zo viel er in elke klas wel iets te beleven. Uiteraard werden er heel veel foto's gemaakt.


Klik HIER voor de foto's.

 

 

 

 

Terug naar Reportages 2001 - 2002. Terug naar Reportages 2001 - 2002.