Afscheid juf Goosens

Als het aan juf Goosens lag, vertrok ze heel zachtjes via de achterdeur. De schijnwerpers op haar, in de picture staan, bergen met aandacht krijgen, is eigenlijk niet datgene wat ze wil.
Toch vinden wij het belangrijk om op de website aandacht te besteden aan het feit dat juf Goosens de Johan Friso gaat verlaten.
Kop en…, lepel, mes en…., donker en …, Laurel &,… Kwik, Kwek en …., Johan Friso en…..

 

Er zijn in het leven dingen die gewoon een beetje bij elkaar horen. Wij kunnen ons het schoolleven zonder juf Goosens dan ook niet goed voorstellen. En waarom niet? Juf Goosens is iemand met daadkracht, humor, doorzettingsvermogen, energie, stijl en een enorme drijvende kracht achter de schermen van de school. Het is beslist waar als we stellen dat de school mede dankzij haar kon worden wat ze nu is.

Dus om een lang verhaal kort te maken:

“Het is een klein rampje dat juf Goosens met pensioen gaat!”

Uiteraard zien wij ook de andere kant van het verhaal. Juf Goosens werktijd zit er gewoon op en nu is voor haar de periode aangebroken waarin ze zich bezig zal kunnen houden met andere zaken. We besluiten dit verhaal niet met: “We wensen juf Goosens haar welverdiende rust”, want haar kennende zal ze net zo energiek, actief en krachtig blijven functioneren. Maar dan gewoon ergens anders, op een andere manier.

Wel willen we haar langs deze weg namens honderden kinderen en hun ouders en al haar collega’s bedanken en wensen haar voor de toekomst veel geluk, gezondheid en Gods zegen toe.

Klik HIER voor een paar foto's gemaakt tijdens het afscheid van juf Goosens.

Terug naar Reportages 2002 - 2003. Terug naar Reportages 2002 - 2003.