Koud, guur, maar vooral gezellig
korfbaltoernooi

Tenminste als je de bal door de korf wist te gooien. Of als je na afloop van de wedstrijd met het team en de coach rond de grote tafel in de kantine van je chips zat te eten. Of als het broodje frikadel speciaal als bingonummer werd afgeroepen. Zo had iedereen wel zijn moment van een gezellige korfbalmiddag.

En de kinderen van de Johan Friso School hebben zich zeker vermaakt op 14 mei. In totaal 62 leerlingen, verdeeld over 9 teams, hebben in totaal 11 wedstrijden gewonnen en 3 gelijk gespeeld. Twee teams wisten helaas niets te winnen. Eén leerling moest zich van tevoren afmelden, omdat haar arm was gebroken en een ander kind werd op de dag van het toernooi ziek gemeld.

Uiteindelijk hebben 12 moeders als coach de kou en wind weten te trotseren, waren er 2 heren van de sportcommissie aanwezig en zijn er ook 5 (inval) leerkrachten gesignaleerd. Al met al een prima sfeer op het door huizen omsloten sportcomplex van MOVADO aan de Patersweg in Dordrecht.

En ging er nog iemand door naar de finale? Jawel, het team van Brian, Manon, Bibi, Merel en Sanne (groep 4) is woensdag 28 mei 2003 opnieuw te bewonderen. Dan worden de finales gespeeld op het sportcomplex Stadspolders bij korfbal vereniging Oranje Wit. Iedereen is vanaf 13.00 uur van harte welkom om onze talenten van de toekomst van harte aan te moedigen. U komt toch ook?!

Klik HIER voor een fotoverslag.

Terug naar Reportages 2002 - 2003. Terug naar Reportages 2002 - 2003.