Pippi- en piratenpret

Héél veel Pippi’s en piraten waren op vrijdag 27 juni 2003 naar de Johan Frisoschool gekomen voor een geweldig zomerfeest. Kleine Pippi’s, kleine piraten, maar er waren ook grote Pippi’s en grote piraten!
Als de kinderen van de groepen 1 en 2 zich mogen verkleden, mogen de juffen dat natuurlijk ook. Wat een pret hadden de kinderen als ze hun juf herkenden.
Natuurlijk begon het zomerfeest ook dit jaar weer met een toneelstuk. De juffen namen de kinderen mee in een Pippi-avontuur. Dat daarvan genoten werd, was duidelijk te horen!

 


De rest van de morgen werd gevuld met spelletjes. Daar zaten stoere dingen bij als touwtrekken en klimmen in en op een piraten-klim-eiland, maar ook wel griezelige dingen zoals geblinddoekt over een onbewoond eiland lopen zonder op een kwal te trappen.
Echte piraten konden een tatoeage krijgen, waarna ze natuurlijk héél goed waren in het diamantenvissen of schatkaartprikken.
De brand in villa Kakelbont werd steeds vakkundig geblust.
In een lange rij werden de emmertjes water doorgegeven.
Aan het eind van het feest wachtte er heus piraten-eten: broodjes met knakworst. Want zeg nou zelf: je laat een piraat (of een Pippi) toch niet met een lege maag naar huis gaan???

 

 

 

Klik HIER voor een fotoreportage van locatie 196.

Klik HIER voor een fotoreportage van locatie 821.

 

 

Terug naar Reportages 2002 - 2003. Terug naar Reportages 2002 - 2003.