(Scherren)Bergen met werk verzet!

Níet praten over haar nieuwe huis, níet praten over de nieuwe school van de kinderen, níet praten over de inpakmalaise …… we hebben als websitecommissie heel hard geprobeerd om ons struisvogeldiploma te halen, maar het helpt allemaal niets: Marjolein Scherrenberg gaat écht verhuizen naar Zeist.

Voor wie het niet weet: Marjolein heeft werkelijk (Scherren)bergen met werk verzet op de Johan Friso! Zo is ze al weer jaren actief lid van de MR, ze is daar vertegenwoordiger van de ouders én secretaris.
Sinds de geboorte van de website (en het proces wat daaraan vooraf ging) is Marjolein actief bij onze website betrokken. De meeste kinderen kennen haar als: “de website-mevrouw.” Ze heeft heel wat foto’s gemaakt! Wat weer tot gevolg heeft dat allerlei kinderen haar ondertussen vriendelijk groeten als ze boodschappen doet bij AH.
Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, draait ze regelmatig mee met de BPH-groep om te ondersteunen bij de projecten die daar uitgevoerd worden.
In het verleden is ze actief betrokken geweest bij de schoolkrant en ongetwijfeld is ze Loco-moeder, leesmoeder en/of zwembadmoeder geweest.

We horen het haar zeggen: “Ik wil geen aandacht!”
Wij vinden het hoog tijd om het tegendeel te doen.

Marjolein we zullen jou enorm gaan missen. We wensen jou en je gezin alle goeds toe en willen je op deze manier hartelijk bedanken voor je enorme inzet voor de Johan Friso school!

 

Terug naar Reportages 2002 - 2003. Terug naar Reportages 2002 - 2003.