Spannende finale zaalvoetbal

Maar helaas kwam dit niet door de Johan Friso School. Rik, Wesley, Allard, Patrick, Jim en Ralf uit groep 8 hadden zich, door een prima prestatie in de voorrondes in de herfstvakantie van 2002, voor de finaleavond van 14 mei 2003 weten te plaatsen.

In de 1e wedstrijd tegen school Vest kwamen wij met 0-1 achter. Halverwege stond het gelijk, maar helaas werd het 2 minuten voor tijd 1-2. Daarna werd met 2-0 verloren van de Bavinckschool. Tot in de laatste minuut was er nog kans op een gelijk spel geweest. In de laatste wedstrijd - tegen Albatros - moesten we opboksen tegen een jeugdtalent van 14 jaar. De 6-2 einduitslag werd hierdoor zeker beïnvloed.

De finalewedstrijd was tevens de laatste wedstrijd van de avond. School Vest stond vlak voor het eindsignaal nog met 3-2 voor tegen de Bavinckschool. Kort daarop werd het nog gelijk door een prachtig doelpunt via twee doelpalen. Na knap rekenwerk (alles bleek gelijk te zijn) werd School Vest tot winnaar uitgeroepen, omdat zij in drie wedstrijden de meeste (13) doelpunten hadden gescoord.

Klik HIER voor een fotoverslag.

Terug naar Reportages 2002 - 2003. Terug naar Reportages 2002 - 2003.