Afsluiting BPH-project schooljaar 2003-2004

Op 11 mei zijn we met de hele BPH-groep op stap geweest. Na onze lunch op school te hebben klaargemaakt, zijn we op de fiets gestapt naar het bowlingcentrum. We hadden vier banen tot onze beschikking en hebben meer dan een uur lang kunnen bowlen. Je kon wel goed zien dat Joris en Jop het vaker hadden gedaan. Iedereen had het goed naar zijn/haar zin en het was jammer om weer te vertrekken.

Gelukkig stond er nog meer op het programma. We stapten weer op onze fiets en reden richting de Merwelanden. Daar gingen we eerst heerlijk picknicken en mocht een ieder spelmateriaal pakken uit de meegenomen kratten.

Daarna was het tijd voor het spel ‘Levend stratego’. Dit speelden we aan de hand van een kaartenspel. De groep werd in tweeën gedeeld (de rode en de zwarte groep). Na de uitleg ging iedere groep de vlag verstoppen. Het was heel moeilijk om de vlag van de tegenstander te vinden. Het spel was zo spannend dat we het nog voor een tweede keer gingen spelen. Na wat lekkers was het weer tijd om naar huis te gaan.

Jammer dat juf Sandy er niet bij kon zijn (zij had de dag ervoor haar enkelbanden verrekt). Gelukkig waren de moeders van Jeffrey en Joris er de hele dag bij! Het was een heerlijke dag geweest (soms wel een beetje koud)… een goede afsluiting van een jaar BPH.

De foto’s zijn gemaakt door de moeder van Joris Visser.

Juf Swaan

Klik HIER voor de foto's.

Terug naar Reportages 2003 - 2004. Terug naar Reportages 2003- 2004.

Terug naar Bovenschools Project Hoogbegaafden (BPH). Terug naar Bovenschools Project Hoogbegaafden (BPH)