Feest in groep 0/1


De verjaardagen van Juf Gerda en Juf Joany.

Woensdag 24 maart jl. was het dan zo ver… het was feest in de klas van Juf Gerda en Juf Joany. Op die dag vierden de juffen hun verjaardagen. De kinderen hadden thuis, de week daarvoor, mooie kaartjes gemaakt voor de juffen. De een had getekend, de ander had geplakt en het waren allemaal leuke kunstwerkjes geworden. Op woensdagmorgen waren alle kinderen verkleed naar school gekomen en de klas zat vol met mooie prinsessen, stoere ridders en nog veel meer vrolijke kinderen.

De ouders waren natuurlijk ook allemaal in de klas en nadat de kinderen uit volle borst de juffen hadden toegezongen, gaven een paar kinderen de cadeautjes met daarin de kunstwerkjes aan de juffen. Toen was het de beurt aan twee andere klassen om de juffen toe te zingen en gingen de ouders maar snel naar buiten waar ze nog even door het raam spiekten en nog een keer zwaaiden.

 

Toen de kinderen om 12.00 uur naar huis gingen, vertelden ze dat ze allemaal spelletjes hadden gedaan en dat ze een lekker snoepje gekregen hadden. De kinderen hebben een heel leuke ochtend gehad en ik hoop dat de juffen ook met veel plezier terugkijken op hun verjaardag.

Marianne Michielse, moeder van Hugo.

 

Klik HIER voor meer foto's.

Terug naar Reportages 2003 - 2004. Terug naar Reportages 2003- 2004.