Naar het Pietencircus

 

Op woensdag 3 december zijn alle groepen 3 naar het Pietencircus geweest. Een aantal vaders en moeders was bereid om de kinderen naar de PABO “INHOLLAND” te rijden, zodat we om 09.00 uur konden gaan genieten van de voorstelling.
Het werd meteen al spannend, want wát zat er nu in dat grote pak op het podium??? Het bleek de Hoofdpiet te zijn, die er voor moest zorgen dat alle cadeautjes ingepakt werden. Was hij echter even weg … dan gingen de pieten met de cadeautjes spelen: touwtje springen, jongleren met ballen, ringen en hoepels en … springen van de trampoline op het bed van Sinterklaas!


Hoe luid de kinderen ook de Hoofdpiet riepen, hoe boos de Hoofdpiet ook werd, iedere keer liep het met een sisser af. Pas toen alles was ingepakt, werd de Hoofdpiet wat vrolijker en werd er door alle pieten én kinderen gedanst. Tot slot kregen de pieten een daverend applaus en van juf Lia een heus pietendiploma. Als toetje kreeg iedereen nog limonade en pepernoten, waarna de terugreis naar school werd ingezet. Kortom : Giga-leuk dus !

 

 

 

 

 

Klik HIER voor een paar foto's.

Terug naar Reportages 2003 - 2004. Terug naar Reportages 2003- 2004.