Regiofinales voetbal meisjes groep 7/8

Een beetje euforisch nog van het winnen van het kampioenschap van Dordrecht vertrekken we woensdag 13 mei, gewapend met spandoeken en vlag, naar Hoornaar.
De motivatie is goed, helaas laat het weer het een beetje afweten.
Terwijl we wachten, blijkt al snel dat de andere deelnemende scholen wel heel grote meiden in groep 8 hebben .
Ondanks wat ‘peptalk’ voor de eerste wedstrijd wordt er helaas met 0-2 verloren.

 

 

 

 


De tweede wedstrijd weren we ons goed, maar ook hier blijkt de tegenstander te sterk vooronze ploeg (3-2). Zelfs de wetenschap dat supporter Bart voor elke goal een rondje rond het veld rent wil niet echt helpen.

Daarna doen de meiden echt nog wel hun best, maar de 3-de,4-de en 5-de partij worden toch verloren.
Het wordt, naarmate de middag vordert, ook steeds kouder en er wordt veel moeite gedaan om warm te blijven, kijk maar naar de foto’s.

Als we dan de laatste wedstrijd moeten voetballen om de derde of vierde plaats is het fanatisme van een aantal weken weer helemaal terug. Er is namelijk wel een beker voor de derde plaats en niet voor de vierde…….
We winnen gemakkelijk met 3-0 en dan gaat zelfs coach André tevreden naar huis.

Nelly Leeuwestein


De volgende dag mogen de “kampioentjes van Dordrecht” vol trots hun derde plaats districtsbeker aan leerkrachten en leerlingen van de Johan Friso laten zien.

Wij willen graag alle ouders, de aanwezige leerkrachten en de supporters die mee zijn gereisd bedanken dat zij die woensdagmiddag dit meidenteam hebben gesteund. Speciale dank gaat uit naar coach André die in totaal 3 middagen dit fantastische meidenteam heeft gecoacht. Misschien volgend jaar weer?

Meester Jan

Klik HIER voor de foto's.

Terug naar Reportages 2003 - 2004. Terug naar Reportages 2003- 2004.