Dat komt nooit meer goed!

Echt waar, dat is wat ieder weldenkend mens zou hebben gedacht als hij of zij op de dag van de tentoonstelling door de school was gelopen.
Nog maar een uurtje of 3 te gaan dan zouden de eerste ouders komen.
Maar nog niks, en lees dan ook echt NIKS, wees er op dat er in deze chaos van geluid en materiaal, door elkaar heen krioelende kinderen die bovendien ook nog eens allemaal met verschillende dingen bezig waren, verandering zou komen.

Het onmogelijke is gebeurd, er is heel hard gewerkt door leerkrachten, stagiaires, onderwijsassistenten, ouders en niet te vergeten: de kinderen. Met elkaar hebben ze het ook nu weer voor elkaar gekregen om in een zeer korte tijd de school om te toveren tot een waardige expositieruimte.

En hoe het was, ’s middags en ’s avonds……?
Klik snel door naar de foto’s. Misschien staat u of uw kind er ook wel op!

Op de laatste foto van locatie 821 is te zien dat Esmée goed geraden had hoeveel steentjes er in de pot zaten in de klas van juf Sandra en juf Froukje. Het waren er 148. Op de foto is te zien dat ze haar prijs ontvangt, een pakket waarmee je je eigen huis kunt bouwen! Gefeliciteerd Esmée en alle andere deelnemers: bedankt voor het meedoen en volgende keer meer geluk.

Klik HIER voor foto’s van de laatste voorbereidingen op locatie 821.

Klik HIER voor foto’s van de tentoonstelling op locatie 196.

Klik HIER voor foto’s van de tentoonstelling op locatie 821.

Terug naar Reportages 2003 - 2004. Terug naar Reportages 2003- 2004.