Streetdance in groep 3c

Woensdag 7 april was een spannende ochtend voor de kinderen uit groep 3c van juf Lia en juf Ilonka. Ouders en familieleden van de kinderen mochten aan het einde van de ochtend in de zaal van Het Palet komen kijken naar een ingestudeerde streetdance door de kinderen. Afgelopen drie weken had juf Melissa van de Stichting To-Be in groep 3c drie maal een streetdanceles verzorgd. Iedere week oefende ze met de kinderen een stukje van de dans.

In het begin was het even wennen, maar na verloop van tijd werden de kinderen steeds enthousiaster. Best moeilijk natuurlijk om allerlei bewegingen en stapjes gelijk te laten gaan. Maar met de muziek en natuurlijk met de hulp van juf Melissa waren de kinderen er klaar voor om de ingestudeerde dans aan hun familie te laten zien.

Vanaf 11.45 uur liep de gymzaal vol met ouders, opa’s en oma’s. Nadat juf Melissa had verteld wat de kinderen zouden gaan doen, kregen de kinderen de mogelijkheid om hun kunnen te tonen. Dat het optreden geslaagd was, bleek wel uit de reacties van de toeschouwers.

Kim was zelf heel tevreden en haar moeder vond het allemaal heel leuk om naar te kijken. De moeder van Tom vond het zelfs hartstikke leuk. Het was in ieder geval duidelijk dat de familieleden genoten, juf Lia trots was op haar kinderen en alle kinderen het optreden super gaaf vonden!

meester Jan en juf Lia

 

Klik HIER voor een paar foto´s.

Terug naar Reportages 2003 - 2004. Terug naar Reportages 2003- 2004.