Kabouterpad 2004

 

Tjonge jonge wat een vrolijk gezicht al die kabouters op de schoolpleinen van onze school. De kinderen uit de groepen 1 en 2 waren met hun kaboutermutsen op 2 weken lang druk in de weer. Met de hulp van vele ouders werden alle opdrachten die de kabouters tegen kwamen op het kabouterpad uitgevoerd.

Wat dacht je van een echte kruiwagenrace. Pff, dat is zwaar! Dan maar even dansen op kaboutermuziek. Dat is gezellig… Wist je dat kabouters ook rozenbottellimonade drinken met daarbij een heerlijk kabouterbeschuitje? Mjummie!

Deze kabouters hielden ook erg van spelletjes. Zeker in de herfst zijn er veel spelletjes te bedenken, want er zijn heel veel blaadjes van de bomen gevallen.

Met die blaadjes kan je zoveel doen: bekijken, een mooie ketting rijgen of zelfs bladerkoekjes bakken!

De kabouters moesten extra opletten voor de grote spin! Soms hoorde je heel hard roepen: “Pas op daar is de grote spin!” Gelukkig eten spinnen helemaal geen kabouters, maar ze lusten wel heel graag vliegjes.

Jammer dat het alweer voorbij is. Nu maar wachten op de lente!

Juf Erna

De foto’s zijn gemaakt door een héleboel kabouterjuffen en ook door een kaboutermoeder (Melanie Marijnissen groep 0/1 GE).

Klik HIER voor de kabouterfoto’s van locatie 196.
Klik HIER voor de kabouterfoto’s van locatie 821.

Terug naar Reportages 2004 - 2005 Terug naar Reportages 2004 - 2005