Meer dan 1000 bezoekers

 

Wat doe je als je een schip erft van 6 miljoen euro? Dan wil je er natuurlijk mee gaan varen! Dat is precies wat de sullige Bob Bodegrave besluit te doen, als hij te horen krijgt dat een onbekende oud-oom hem zijn jacht heeft nagelaten.

Het schip ligt in de kleurrijke haven van Saint Tropez en blijkt nog groter te zijn dan hij had verwacht.
“BIIIG BOAOAOAT” roept hij verbaasd uit en... het schip heeft meteen een naam. Voorbijgangers komen er nieuwsgierig op af, want Big Boat, dat is toch die hype, dat te gekke televisieprogramma waarbij deelnemers geen contact mogen hebben met de buitenwereld en dag en nacht door camera ’s worden bespied...?! De louche Stuur(man) en Boots(man) worden hierdoor op een briljant idee gebracht en er begint een reis vol komische misverstanden, spanning en romantiek.

Bovenstaande was in het kort het verhaal van de musical van dit schooljaar. De 3 groepen 8 speelden alle drie deze musical op hun manier uit. Er werd gespeeld voor de groepen 1 t/m 7 en tenslotte speelde iedere groep op een avond voor een uitverkocht huis met ouders, familie en andere belangstellenden. Voor het eerst werd er gebruik gemaakt van de aula op mavo Stek. De aula van deze locatie, zo dicht bij onze school, werd omgetoverd tot een haast professionele ruimte. Door de verduisterde ruimte, licht, geluid en een geweldig decor kwamen het spelen en het dansen van de kinderen prima tot hun recht. Meer dan duizend mensen konden genieten van de vele talenten die de kinderen hebben. Door de financiële bijdrage van vele sponsors en de hulp van diverse ouders denken velen nog terug aan deze fantastische opvoeringen. Als je onderstaande foto’s aanklikt, overvalt je meteen het geweldige gevoel wat iedereen had na de opvoeringen.

Klik HIER voor de foto’s van groep 8a
Foto’s zijn gemaakt door Cees van Meerten www.fotoexpressie.nl

Klik HIER voor de foto’s van groep 8b
Foto’s zijn gemaakt door de vader van Koen

Klik HIER voor de foto’s van groep 8c
Foto’s zijn gemaakt door de vader van Joris

Meester Jan

Terug naar Reportages 2004 - 2005 Terug naar Reportages 2004 - 2005