Extra steun voor het goede doel

 

In de laatste 2 weken van het schooljaar 2004 hing er een vreemde geur op de bovenverdieping van locatie 821. Eigenlijk wel een heerlijke geur, die deed denken aan een bakkerij. Maar ja, onze school is natuurlijk geen bakkerij en dan toch zo’n geur. Vreemd!

Nieuwsgierig als meesters en juffen zijn, zochten we met z’n allen naar de oorsprong van die heerlijke lucht. Het was niet in groep 5 of 6 maar verder in de gang. Na de klapdeuren zitten de groepen 7 en hier werd de geur steeds sterker. Hier moest het zijn. Voorzichtig werden enkele deuren geopend en in groep 7b hoorden we juf Marga nog net zeggen: “Wat zou het fantastisch zijn als we de opbrengst van de verkoop van de oliebollen als extra gift geven tijdens de collecte met de kerstviering. Zo kunnen we het goede doel extra ondersteunen”

Wat een fantastisch idee zeg! En inderdaad was juf Marga met de kinderen van groep 7b oliebollen aan het bakken in de klas. Bij het schoolbord stonden 2 pannen, dozen beslag, poedersuiker en verder alles wat je nodig hebt om oliebollen te bakken.

Iedere juf of meester die ervan hoorde kocht meteen oliebollen. Er waren zelfs leerkrachten die meteen hun hele klas trakteerden op zo’n overheerlijke bol. Iedere bol werd voor 25 cent verkocht en de totale opbrengst was……..? Kijk op de foto’s om de totale opbrengst te zien. Groep 7b en juf Marga bedankt voor dit geweldige initiatief!

Klik HIER voor enkele foto’s.

juf Marga
meester Jan

Terug naar Reportages 2004 - 2005 Terug naar Reportages 2004 - 2005