Voorstelling BPH

 

Wisten jullie dat er bij het Bovenschools Project (B.P.H.) een heleboel talent rondloopt? Dansen, acteren, muziek maken, ze kunnen het allemaal!

De afgelopen periode zijn de kinderen druk bezig geweest met het maken van een voorstelling met als thema: “Een reis rond de wereld in muziek, dans en drama”. Na een hele periode van oefenen, was het dan eindelijk zover: DE VOORSTELLING.

Eerst was het de beurt aan ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s om te komen kijken. De kinderen van het project waren best zenuwachtig. Na een beginnend praatje van Monica en Toon, was Australië het eerste land waar we een bezoekje aan brachten. Na een poppenkastvoorstelling over surfende kangoeroes, een haai en een slang, reisden we verder naar China.

 

In China zagen we hoe een grote draak (foutje van de tovenaar) verslagen wordt door een kung-fu vechter, terwijl de koningin op haar troon toekeek. Na China kwamen we in Turkije, het land van alchemisten, slangenbezweerders, slangen en… babyslangen! Vóór de grote finale deden we ook Zuid-Afrika nog even aan, waar we zagen hoe twee kinderen op de vlucht moesten voor panters. En toen moesten de kinderen nog één keer vlammen. Met een line-dance (Amerika!) sloten ze de presentatie vrolijk af. Zo, dat was de eerste voorstelling, nog vier te gaan!

Uiteraard verliepen de volgende voorstellingen ook prima, alhoewel het wel spannend is om op te treden voor je eigen klasgenootjes!

 

Wil je weten hoe het er bij de voorstelling allemaal uitzag? Kijk maar eens naar de foto’s!

Oh ja, “BPH-ers”: Juf Swaan en ik zijn trots op jullie!

Juf Sandy

Klik HIER voor de foto’s van de voorstelling.

Terug naar Bovenschools Project Hoogbegaafden (BPH). Terug naar Bovenschools Project Hoogbegaafden (BPH)

Terug naar Reportages 2004 - 2005 Terug naar Reportages 2004 - 2005