Zaalvoetbaltoernooi in de herfstvakantie

In de herfstvakantie is er weer door de scholen ´gezaalvoetbald´. Ook de Johan Friso heeft meegedaan. Iedere dag moest er wel een team van onze school aantreden in de sporthal aan de Reeweg. In totaal hebben 14 teams van de JFS meegedaan. Er was nog een 15 e team, een meisjesteam van groep 3 en 4. Maar helaas, omdat er geen tegenstanders waren die het tegen onze jongste meiden wilden opnemen, konden zij niet spelen. Hopelijk kunnen jullie volgend jaar wel meedoen.

Na een week zaalvoetbal kan de kast met sportbekers op school weer worden aangevuld: 2 bekers hebben we gewonnen en allebei door de meisjes. JFS 1 van de meisjes uit groep 5 en 6 is op een keurige 2 e plaats geëindigd. En we hebben één kampioensteam: de meisjes van groep 7 en 8 zijn ongeslagen eerste geworden. Meiden gefeliciteerd.

Zonder iets te winnen hebben de andere teams van de JFS het ook goed gedaan. Uiteindelijk is het meedoen toch het allerbelangrijkste.

Meedoen aan zo´n zaalvoetbaltoernooi kan niet zonder de hulp van de ouders. Zonder al te veel moeite hadden alle teams een ouder als begeleider. Ouders, bedankt!

De sportcommissie

Klik HIER voor de foto’s.

Terug naar Reportages 2004 - 2005 Terug naar Reportages 2004 - 2005