15 jaar Johan Friso special

 

Joepiejee!!! Het is feest op de Johan Frisoschool! En ik mag de taart dragen! Het is al weer 15 jaar geleden dat de Johan Frisoschool begon als een piepklein schooltje met een paar kinderen en maar heel weinig juffen en meesters. Ikzelf was er ook nog niet. Gelukkig ben ik er nu wel en kan ik heerlijk met jullie feestvieren!

Het is nog een beetje geheim, wat er allemaal gaat gebeuren op vrijdag 23 september. Omdat wachten altijd moeilijk is, heb ik voor jullie een paar leuke dingen bedacht. Wat dacht je van een heuse websitequiz? Wat zeg je ……. of je daar een prijs mee kunt winnen? Ik denk het wel hoor, want meester Jan en meester Freddie heb ik al bezig gezien! Ze weten de leukste prijsjes te vinden!

Maar je kunt ook een prijs winnen met het heel mooi inkleuren van een kleurplaat. Want misschien vind je de quiz wel een beetje moeilijk. En als het feest is, dan moet het feest zijn voor IEDEREEN, vind je ook niet?

 

Zo, ga nu maar snel kijken wat ik voor jullie bedacht heb.

Hieperdepiep voor de Frisoschool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O ja, dat vergeet ik bijna. Ik wil Hanneke en Frederik nog even heel erg bedanken voor het meedenken!

 

Groetjes van Casper!

 

 • De onhandige professor
  Deze professor weet niet hoe hij het getal 15 moet schrijven! Help jij hem?
  Klik HIER.
 • Super rekenraadsel
  Even flink rekenen en er rolt een mooie zin uit!
  Klik HIER.
  Wil je de oplossing weten?
  Klik HIER.
 • Kleurplaat Casper. Voor alle kinderen die de quiz te moeilijk vinden! Je mag de kleurplaat inleveren bij je juf of meester. Doe dat niet later dan vrijdag 30 september!
  Klik HIER.
 • Webquiz
  15 vragen over de jarige Johan Frisoschool. Je mag de antwoorden inleveren bij je juf of meester. Doe dat niet later dan vrijdag 30 september!
  Klik HIER.

Terug naar Kids specials Terug naar Kids specials

Terug naar Reportages 2005 - 2006 Terug naar Reportages 2005 - 2006