Sevillana en Rumba

 

Dansen is op het ogenblik helemaal in. Neem nu het programma “Dancing with the stars” dat onverwachts allerlei records brak. Dansen is leuk om naar te kijken, maar vooral ook heerlijk om te doen.

Donderdagochtend 2 juni klonken er vanuit het speellokaal van locatie 196 vreemde klanken die je normaal gesproken nooit hoort op school. Na het openen van de deur klonken daar vurige Spaanse klanken, die behoorden bij enkele Spaanse dansen. De klassen van juf Petra/Tijmine en Erna/Roelie kregen van de ouders Medina-Kok een prachtige voorstelling van Spaanse dans. Ze dansten de Sevillana en de Rumba.

De kinderen en de juffen mochten niet zomaar blijven zitten en kijken, want iedereen kreeg de gelegenheid om mee te doen met het klappen en dansen. Wat was dat een fantastische ervaring en iedereen genoot enorm.

Ook aan de lekkere trek was gedacht! Mama Medina-Kok had heerlijke tortilla en andere Spaanse hapjes gemaakt. Iedereen heeft van deze geweldige voorstelling en het heerlijke eten genoten. Kijk zelf maar.

juf Roelie

Klik HIER voor de foto’s.

Terug naar Reportages 2005 - 2006 Terug naar Reportages 2005 - 2006