Glitter en Glamour in het Palet

 

Als je voor een gymles naar het Palet gaat, tref je daar een grote, saaie, lege zaal aan. Maar als je voor de verjaardag van de bovenbouwmeesters en –juffen naar het Palet gaat, wat tref je dan aan???

De kinderen van de groepen 7 en 8 wisten inmiddels wel wat ze ongeveer konden verwachten, maar voor de kinderen uit de groepen 6 was het nieuw en spannend. Met de hulp van veel juffen, meesters, stagiaires, ouders en zelfs enkele kinderen waren de gymzalen omgetoverd in een prachtige discozaal. Want dat was het thema voor het feest: “disco”. Dat betekende vooral “veel glitter en glamour”. Niet alleen de kinderen hadden zich mooi verkleed, ook de meesters en juffen hadden zich uitgeleefd. Sommige meesters en juffen waren zelfs voor hun collega’s onherkenbaar.

Het was dan ook met recht een “bonte stoet” die naar het Palet trok. Alle artiesten gingen in de speciale artiestenkleedkamer en het publiek werd opgewarmd door Baas Swah en Lange Swah. Wie goed keek, kon onder die 2 zwarte pruiken meester Micha en meester Jan Willem ontdekken.

Toen begonnen de optredens, het waren er 11 dit jaar. En het lijkt elk jaar mooier, knapper en specialer te worden! De zenuwen waren er natuurlijk best, maar ze waren goed onder controle. Gelukkig waren er ook momenten waarop de zaal even heerlijk kon meefeesten. En meestal liepen de juffen voorop in de polonaise!

Na elk optreden sprak de jury lovende woorden. Wie moest er dan gaan winnen, als iedereen het zo goed deed??? Daar had de jury dan ook enige tijd voor nodig, om dat probleem op te lossen!

Toen konden de bekers overhandigd worden aan:

  • groep 7 juf Marjolijn/juf Mathilde (derde prijs) met “Gimme, gimme, gimme”
  • groep 6 juf Marit (tweede prijs) met “Het is een zwaar bestaan”
  • groep 8 meester Micha (eerste prijs) met “It’s raining man”

De groepen die uiteindelijk met een fraaie beker naar huis gingen, waren natuurlijk dolblij. Je moet het toch maar even voor elkaar krijgen, met zoveel ijzersterke concurrenten! Dat belooft wat voor volgend jaar …

We hebben een boel glitter en glamour gezien met elkaar. En er zijn heel veel foto’s, kijk maar snel!

Juf Anne-Marie

Klik HIER voor de foto’s.

Terug naar Reportages 2005 - 2006 Terug naar Reportages 2005 - 2006