Herfst, herfst wat heb je te koop

 

Als u op donderdag 27 oktober een groep kinderen, in het bezit van plastic tassen, heeft zien fietsen op de Noordendijk, heeft u groep 5 van meester Eli voorbij zien komen.

Op waarschijnlijk de warmste 27 e oktober ooit, zijn we namelijk naar het Wantijpark geweest, om spullen te verzamelen voor de herfsttafel en om mee te knutselen. De opdracht was niet om zoveel mogelijk mee te nemen, maar om zoveel mogelijk verschillende spullen mee te nemen. Wat hebben we een hoop gevonden zeg! Dat er zoveel verschillende spullen in een park te vinden zijn, wisten we niet!

 

Bij aankomst hebben we natuurlijk eerst de dieren geaaid, waarna we in groepjes het park in zijn gegaan. We hebben naast de vele spullen als bladeren en kastanjes ook vele paddestoelen gezien. We konden die natuurlijk niet meenemen (omdat ze giftig en zeldzaam zijn), maar we hebben er wel foto’s van gemaakt. De paddestoelen zijn door de digitale mogelijkheden nu toch te bewonderen in de klas. Aan het einde van de wandeling was er natuurlijk nog even tijd voor de speeltuin, waarna we een gezellige fietstocht terug naar school hadden. 000

Op school aangekomen, hebben we de spulletjes van elkaar bekeken en hebben we de herfsttafel met verschillende herfstspullen ingericht. Een heerlijke middag in de natuur! De moeders die meegeholpen hebben, bedankt!!

Meester Eli

Klik HIER voor de foto’s

Terug naar Reportages 2005 - 2006 Terug naar Reportages 2005 - 2006