Ze zijn er weer

 

De zon gaat schijnen en je merkt ineens dat alle mensen weer vrolijker worden. Ineens komen er mooie bloemen uit de grond, zie je de blaadjes weer aan de bomen en lopen er kleine mensjes met rode mutsjes op het schoolplein. Kleine mensjes met rode puntmutsjes?

Als de kinderen van de groepen instroom, 1 en 2 met rode mutsjes druk heen en weer lopen op het schoolplein betekent dit dat het zgn. “Kabouterpad” weer is begonnen. Alle kinderen van deze groepen doen aan dit leuke, leerzame project mee. Verkleed als kabouters wordt er veel plezier beleefd aan het uitvoeren van allerlei opdrachten. Alle opdrachten moeten door alle kabouters worden uitgevoerd en dat is natuurlijk best vermoeiend. Gelukkig waren niet alle opdrachten even zwaar, want er mocht soms ook even wat gedronken worden. Er was zelfs tijd om buiten heerlijk zittend naar een verhaal te luisteren.

Er zijn heel veel foto’s gemaakt van de kabouters, want zoiets zie je natuurlijk niet iedere dag. Door de hulp van een heleboel grote kabouters was het kabouterpad ook dit jaar weer een groot succes. Natuurlijk is nu iedereen benieuwd naar de opdrachten van de kabouters. Ik wens daarom iedereen veel plezier met het bekijken van de foto’s.

juf Sandra

Klik HIER voor de foto’s van groep 0-1a juf Gerda/juf Esther
Klik HIER voor de foto’s van groep 0-1b juf Els/juf Yvonne
Klik HIER voor de foto’s van groep 0-1c juf Fien/juf Karin
Klik HIER voor de foto’s van groep 1-2a juf Klazien/juf Esther
Klik HIER voor de foto’s van groep 1-2b juf Petra/juf Linda
Klik HIER voor de foto’s van groep 1-2c juf Sandra/juf Erica
Klik HIER voor de foto’s van groep 1-2d juf Deanne/juf Marjoke
Klik HIER voor de foto’s van groep 1-2 e juf Erna/juf Roelie
Klik HIER voor de foto’s van groep 1-2f juf Ria/juf Adri
Klik HIER voor de foto’s van groep 1-2g juf Atie/juf Jannie
Klik HIER voor de foto’s van groep 1-2h juf Elsa/juf Judith

Terug naar Reportages 2005 - 2006 Terug naar Reportages 2005 - 2006