Na 15 komt …

“Skrikkelijk gezellig”, die postbode Siemen dus. Hij kwam weer op bezoek en bracht een doos met prijzen. Voor wie wist hij niet, maar gelukkig wist ik dat wel. Ik mocht namelijk de winnaars uitzoeken. Eigenlijk wilde ik iedereen wel een prijsje geven, maar er werden zoveel kleurplaten en antwoordformulieren ingeleverd, dat kon echt niet. (Postbode Siemen was het hier ook mee eens)

Daarom heb ik, Casper, de volgende 11 winnaars gekozen bij de kleurwedstrijd :
Daan van Bakhuizen, Annelies Bakker, Chloë Roef, Nathaniel Hersbach, Damian Blaauw, Camille v/d Brug, Cedric, Chantal Oosting, Loes Anröchte, Jordi Louwman, Ramazan en Melanie Dolderman.

Voor de webquiz heb ik eerst alle antwoorden nagekeken (tjonge, jonge, wat een werk). Wanneer de school begon, was natuurlijk makkelijk, maar de vraag wanneer de Johan Frisoschool voor het laatst op het Van den Broek-erf 7 (en niet 15) heeft gezeten, was toch een stuk moeilijker te beantwoorden.
Maar goed, de volgende prijswinnaars zijn uit de bus gerold :
Angelina Roodnat, Fabian van der Hoeven, Ceyhan Deve, Maire Willems, Jorinde Smits en Maylie van den Akker. GEFELICITEERD ALLEMAAL !

Meester Jan en meester Freddie: een knuffel van mij voor het helpen bij het uitkiezen van de van de prijswinnaars! Helemaal TOP!

Bedankt allemaal en blijf me maar opzoeken.
Dat vind ik namelijk “Skrikkelijk gezellig”. DUS …

Casper

Klik HIER voor de foto’s

Terug naar Kids specials Terug naar Kids specials

Terug naar Reportages 2005 - 2006 Terug naar Reportages 2005 - 2006