Oranjefeestje

 

Ach ja, het is allemaal niet belangrijk, maar wel leuk. Als het Nederlands voetbalelftal aan een belangrijk toernooi meedoet, dat precies in de schoolperiode valt, wil de school er nog wel eens aardig oranje uitzien. Traditiegetrouw wil de ouderraad van onze school dan iets trakteren en dus was de oproep om op vrijdag 16 juni in het oranje naar school te komen niet tegen dovenmansoren gericht.

In de vroege ochtenduren liepen er niet alleen kinderen in oranje kleding rond, maar liepen er ook leerkrachten met allerlei vreemde attributen en oranje kleding. Op die dag zou het Nederlands voetbalelftal ’s avonds, in het kader van het wereldkampioenschap, spelen tegen Ivoorkust. En of we dan zouden winnen of niet, we wilden dit niet ongemerkt voorbij laten gaan!

Op de schoolpleinen van beide locaties werden er die ochtend luidkeels enkele bekende voetbalhits gezongen. Heerlijk was het ijsje dat we van de ouderraad kregen om onze kelen te smeren. De sfeer was geweldig en de meest vreemde oranje kleding en spullen kwamen voorbij. Geniet van de foto’s die van deze ochtend zijn gemaakt.

meester Jan

Klik HIER voor de foto’s van het oranjefeestje op locatie 196.
Klik HIER voor de foto’s van het oranjefeestje op locatie 821.

Terug naar Reportages 2005 - 2006 Terug naar Reportages 2005 - 2006