Komt dat zien

 

Eindelijk is het dan zo ver! Het project “van Willem van Oranje tot Johan Friso” wordt in stijl afgesloten met een fantastische tentoonstelling. Er is van alles te doen en heel veel te zien.

Wanneer de eerste mensen binnenkomen, trekken sommige leerkrachten nog even een rok of broek glad. Na 2 weken leren, knutselen, zingen, op stap met de klas, is het zover. De inrichting is gereed, alle materialen zijn uitgestald, de nodige kleden zijn aan de wanden gedrapeerd, de ramen zijn beschilderd, het is zo gek niet te bedenken of er is aan gedacht.

En nu mag iedereen komen kijken waar de kinderen aan hebben gewerkt, wat ze aan de weet zijn gekomen en je kunt ook nog meedoen aan de fotowedstrijd ! Leuk om je eigen juf of meester als ukkie te zien, met als toetje nog die leuke kleding en haardracht. Pret voor iedereen.

Maar gelukkig is het niet alleen kijken, er is ook het nodige te doen: schrijven met een kroontjespen, sjoelen, bonen raden, een bioscoopfilm zien, iets lekkers kopen voor het goede doel. Tijdens de gezellige drukte vertellen kinderen in sommige klassen wat ze hebben gemaakt en er is zelfs een koortje. De grote en kleine bezoekers zijn vol lof. En voor de mensen die nog wat tips hebben gegeven? Over 2 jaar nemen we ze mee!

Voor wie nog even terug wil blikken, er is gefotografeerd op beide locaties. We bedanken de fotografen heel hartelijk, want het valt niet altijd mee om tijdens zo’n druk bezochte tentoonstelling foto’s te maken. Een extra woord van dank gaat naar juf Caroline, die voor een reportage met gouden randje zorgde. Veel kijkplezier!

Juf Lies

Klik HIER voor de tentoonstelling op locatie 196
Klik HIER voor de tentoonstelling op locatie 821
Klik HIER voor de foto’s van juf Caroline

Terug naar Reportages 2005 - 2006 Terug naar Reportages 2005 - 2006