Moe en voldaan

 

Neem een paar honderd sportieve kinderen, prachtig weer en een sportveld en je hebt de ingrediënten bij elkaar voor een heel gezellige dag. Natuurlijk waren de voorbereidingen al weken eerder gestart. Als je 2 sportdagen wilt organiseren voor 2 bouwen op 2 dagen dan moet er van tevoren heel veel worden geregeld. Gelukkig hielpen er ook veel mensen mee in de voorbereiding en dat zorgde ervoor dat iedereen ruim op tijd klaar was met de voorbereidingen van zijn of haar sportdag.

In de vroege ochtenduren werden door de meesters, juffen en ouders de spullen klaargezet. Om half negen stroomde het sportveld langzaam vol en kon om 8.45 uur kon er gestart worden met onze gezamenlijke warming-up.

Dankzij enthousiaste ouders konden we op beide dagen alle kinderen onderbrengen in groepjes en werd er om negen uur gestart met het echte werk. Er werd gezweet, geploeterd, gerend, geduwd, gevangen, gemist en gelachen. Maar bovenal werd er door iedereen enorm genoten. Tijdens de pauze konden we genieten van een heerlijke versnapering en wat drinken of een lekker bakje koffie. Sommige zochten de schaduw op, anderen genoten van het heerlijke zonnetje om alvast wat voor te bruinen voor de vakantie.

Daarna werd er gewisseld van veld en begonnen we aan de tweede rondes. En zo verliepen de 2 ochtenden op fantastische wijze. Er werd om 12.30 uur afgesloten en iedereen ging moe, voldaan en hier en daar wat rood verkleurd naar huis.

Iedereen die heeft meegeholpen om deze dag op welke manier dan ook vorm te geven, hartelijk dank. Volgend jaar weer?

meester Jan Willem

Klik HIER voor de foto’s van de middenbouw.
Klik HIER voor de foto’s van de bovenbouw.

Terug naar Reportages 2005 - 2006 Terug naar Reportages 2005 - 2006