Kleurige visite

 

Woensdag 12 april kreeg groep 6AA bezoek van Bob, Poncho, Ricky en Anne-Miek, 3 bijzondere vogels en hun trainster. En dat allemaal naar aanleiding van een les uit onze nieuwe leesmethode!

Na een les uit onze nieuwe leesmethode Goed Gelezen over papegaaien vertelde een leerling uit onze groep thuis zo enthousiast over de papegaaienles, dat ze samen met haar moeder op het idee kwam, te vragen of haar vriendin Anne-Miek een les over papegaaien wilde geven in onze klas. Mét haar papegaai erbij. Natuurlijk was Anne-Miek van harte welkom en ze nam ook nog 2 papegaaien van haar vriendin mee.

Anne-Miek vertelde veel over de papegaaien en leerde de kinderen dat papegaaien eigenlijk veel op kleuters lijken en veel aandacht nodig hebben. Ook mag je niet lachen als ze iets doen wat niet mag, want dan denken ze dat ze grappig zijn en doen ze het nog een keer! Het bewijs werd direct geleverd. Alle kinderen mochten de papegaai een kunstje laten doen en daarna belonen met eten. De kinderen mochten ook allemaal, als ze durfden tenminste, de papegaai op hun hand houden.

Anne-Miek, bedankt! (….Solange natuurlijk ook: bedankt!)

Juf Anky.

Klik HIER voor de foto’s.

Terug naar Reportages 2005 - 2006 Terug naar Reportages 2005 - 2006