Voetbaltoppers

Na drie weken strijd op de Dordtse voetbalvelden is het schoolvoetbaltoernooi van Dordrecht weer achter de rug. Maar liefst 20 teams streden in het shirt van de Johan Friso om de winst, met wisselend succes. Wat wel bij ieder team is gelukt, is het plezier waarmee de kinderen de eer van de Johan Friso verdedigden. Gewoon Toppie!

De kinderen in groep 3/4 deden hun uiterste best om zich te verweren tegen de opponenten van de andere scholen. Met veel wilskracht en inzet gingen ze er voor. Uitschieters waren de jongens van team 1, dat geen problemen zou hebben met het winnen. Dit ijzersterke team heeft dan ook alle wedstrijden met ruime cijfers gewonnen, van 9-0 tot 13-1.

Ook bij de groepen 5/6 werd er in de koude wind gestreden om iedere bal. Johan Friso 3 had daarbij het meeste succes en er werd topvoetbal gespeeld op alle velden. Een mooie kopbal van Moos wil ik hierbij even speciaal vermelden: precies in de kruising. Ook de andere teams speelden de sterren van de hemel en lieten veel spelvreugde zien op het groene lentegras.

De meiden van groep 7 en 8 konden het kunststukje van vorig jaar niet herhalen en gingen dus niet door naar de finaleronde. Ook De jongens van team 1 uit de groepen 7 en 8 begonnen goed met een 3-0 winst en een gelijkspel, maar verloren helaas met 0-1 tegen de Bever.

Als laatste willen we alle ouders, opa´s en zelfs stagiaires bedanken voor het begeleiden van onze 20 teams. We kunnen niet zonder jullie hulp! Ook wil ik alle kinderen bedanken voor de geweldige en vooral sportieve manier waarop jullie voor de Johan Friso School hebben gestreden. Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer.

Alle makers van de foto’s heel hartelijk dank!

Meester Freddie

Klik HIER voor de foto’s van de meisjes uit de groepen 3 t/m 8
Klik HIER voor de foto’s van de jongens uit de groepen 3 t/m 8

Terug naar Reportages 2005 - 2006 Terug naar Reportages 2005 - 2006