Draai je wijzer

De natuur blijft iets ongelooflijks moois. Juist in deze voorjaarstijd kunnen we daar allemaal enorm van genieten. We kunnen het aanraken, proeven, maar ook zien. Ooit wel eens varkens geaaid, eitjes geproefd en de hoeven van een ezel gezien in één en dezelfde middag?

De groepen 4 hebben een bezoek gebracht aan het Weizigtpark voor jet project “Draai je wijzer”. Met de bus werden de kinderen daar naar toegebracht en ook weer opgehaald. In groepjes werd er door het park een heel traject afgelegd. Het begon allemaal met een groot bord met een wijzer met pictogrammen over onze zintuigen.

De opdracht die moest worden volbracht, had natuurlijk met het “gedraaide” pictogram te maken. Aan de hand van diverse stencils uit een speciale map werden er allemaal opdrachten uitgevoerd die met onze zintuigen hebben te maken. Dan blijkt niet alleen dat de natuur heel wonderlijk mooi is, maar dat wij met onze zintuigen ook hele mooie wonderlijke dingen bezitten.

Tussendoor werden we verwend met limonade en heerlijke paaseitjes. Het uitvoeren van deze opdrachten werd tenslotte afgesloten met een bezoek aan de nieuwe speeltuin. We kijken terug op een aantal heerlijke middagen.

juf Anita

Klik HIER voor de foto’s van groep 4 juf Anita
Klik HIER voor de foto’s van groep 4 juf Joyce/juf Inge
Klik HIER voor de foto’s van groep 4 juf Lies/juf Helene

Terug naar Reportages 2005 - 2006 Terug naar Reportages 2005 - 2006